Ο Theodore παρουσιάζει το "The Voyage" στο Temple Athens

Με την ανανεωμένη μπάντα του και ένα εντυπωσιακό light show

19/05/2022 @ 21:12

Theodore

"The Voyage" - release show

Πέμπτη 26 Μαΐου

Temple Athens

Η προπώληση ξεκίνησε

O Theodore επιστρέφει στην πολύ αγαπημένη σκηνή του Temple Athens για το release show του τέταρτου προσωπικού του album "The Voyage" την Πέμπτη 26 Μαΐου! 

Μαζί με την ανανεωμένη μπάντα του και ένα εντυπωσιακό light show, θα μοιραστεί με το κοινό ένα ξεχωριστό live, στο οποίο εκτός από το νέο album του θα απολαύσουμε και αγαπημένα κομμάτια από το σύνολο της μέχρι τώρα δισκογραφίας του.

Το album "The Voyage" κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου από την United We Fly και αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας, το οποίο ξεκινάει για εμάς με την κυκλοφορία του album. Την διάθεση της απόδρασης, την ενέργεια και το συναίσθημα που γέννησε αυτό το album, θα τα ζήσουμε ζωντανά στο Temple όπως μας αξίζει, στο dancefloor και χωρίς περιορισμούς, με αμεσότητα και οδηγό τον ίδιο τον Theodore επί σκηνής. Ένα live που αναμένεται εκρηκτικό και υπόσχεται μεταξύ άλλων και ένα εντυπωσιακό light-show που θα ενισχύει την "διαστημική" ατμόσφαιρα της βραδιάς στην - πάντα έτοιμη για πάρτυ - καρδιά της Αθήνας.

Save the Date! Στις 26 Μαΐου δίνουμε ραντεβού στο Temple με τον Theodore για μια αυθεντική συναυλιακή εμπειρία!

Theodore The Voyage

Info

Theodore

The Voyage - release show

Πέμπτη 26 Μαΐου

Temple Athens

Οι πόρτες ανοίγουν: 21.00

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: 8€
Στην είσοδο: 12€

Προπώληση:
viva.gr

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET