O frontman των Τhe 1975 θεωρεί τους Metallica τη χειρότερη μπάντα όλων των εποχών

Ο Matt Healy προτιμάει αντιθέτως σχήματα όπως οι Converge, Refused, Poison The Well, κ.ά.

01/11/2022 @ 16:09

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Pitchfork, o Matt Healy, frontman των The 1975, εξέφρασε μια μάλλον αντιδημοφιλή άποψη.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του μέσου, σχετικά με την απήχηση του Stranger Things, αν προτιμάει Kate Bush ή Metallica, η απάντηση του τραγουδιστή ήταν ξεκάθαρη.

Ενώ υποστήριξε πως ήταν οπαδός της Bush, o μουσικός αποκάλεσε τους Metallica ως την χειρότερη μπάντα όλων των εποχών, σύμφωνα με τα γούστα του, καθώς και πως τους απεχθάνεται.

Μπορεί βέβαια στη συνέντευξη ο Healy να μην επεκτάθηκε ή να αιτιολόγησε τον ισχυρισμό του, αλλά σε παλαιότερη αντίστοιχη το 2020, είχε επίσης αναφέρει πως ενώ θεωρεί τον εαυτό του metal οπαδό, ποτέ δεν του άρεσαν οι Αμερικανοί θρύλοι.

Όσον αφορά τις προσωπικές του προτιμήσεις, ο τραγουδιστής του alternative σχήματος επικαλέστηκε σχήματα όπως οι Converge, Refused, που θεωρεί την αγαπημένη του heavy μπάντα όλων των εποχών, Poison The Well, ενώ δήλωσε επίσης μεγάλος οπαδός των AFI.

Υπενθυμίζεται πως οι Τhe 1975 κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι το πιο πρόσφατο, και επιτυχημένο εμπορικά, άλμπουμ τους, "Being Funny In A Foreign Language", που βρέθηκε εκ νέου στην κορυφή των σχετικών charts, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως προς το παρόν κανένα μέλος των Metallica δεν έχει απαντήσει στο Healy αναφορικά με τα σχόλιά του.

  • SHARE
  • TWEET