Νέος δίσκος από τους The Body

Ακούστε το πρώτο δείγμα από τη δισκογραφική επιστροφή του ντουέτου

14/10/2020 @ 11:16

Το πειραματικό noise metal ντουέτο των Chip King και Lee Buford, γνωστό ως The Body, ανακοίνωσε τη δισκογραφική του επιστροφή.

Η μπάντα, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον νέο της δίσκο, ονόματι "I've Seen All I Need To See" στις 29 Ιανουαρίου μέσω της Thrill Jockey.

Οι The Body ως προπομπό του δίσκου δημοσίευσαν το πρώτο δείγμα από αυτόν, για το κομμάτι "A Lament", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Ο δίσκος, που θα διαδέχεται το εξαιρετικό, προ διετίας, "I've Fought Against It, But I Can't Any Longer" θα περιλαμβάνει συμμετοχές από την τραγουδίστρια και πιανίστρια Chrissy Wolpert καθώς και από τoν Ben Eberle, με την παραγωγή να έχει αναλάβει ο Matt Colton (Aphex Twin, New Order, Sunn O))), Sumac).

Η μπάντα συνεργάστηκε και με τον μηχανικό ήχου, Seth Manchester, ο οποίος δήλωσε:

«Είναι ένας διαλογισμός πάνω στην παραμόρφωση. Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε τα όρια κάθε μέρους του εξοπλισμού αναζητώντας το σημείο στο οποίο σπάει. Έπειτα ηχογραφούσαμε».

Ο Colton, σχολιάζοντας τον δίσκο ανέφερε:

«Η παραμόρφωση έχει την ικανότητα να σε τυλίξει και όχι να σε απομακρύνει. Έχει αυτή την ιδιαίτερη, όμορφη χάρη. Μόλις αφεθείς στην ωμή της δύναμη και της επιτρέψεις να σε ταξιδέψει τότε μετατρέπεται σε μια εντελώς διαφορετική ηχητική εμπειρία».

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "I've Seen All I Need To See".

1. A Lament
2. Tied Up and Locked In
3. Eschatological Imperative
4. A Pain of Knowing
5. The City Is Shelled
6. They Are Coming
7. The Handle / The Blade
8. Path of Failure

Δείτε επίσης:

The Body: «Θα παρουσιάσουμε παλιά κομμάτια και νέα που δεν έχουμε παίξει ποτέ!»

The Body, Uniform, Tugdam @ Temple Athens, 05/05/18

  • SHARE
  • TWEET