«Σχεδόν έτοιμος ο νέος δίσκος των Metallica»

«Θα κυκλοφορήσει έναν από τους ερχόμενους αιώνες», αποκαλύπτει ο Lars Ulrich

10/04/2016 @ 12:50

Ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich, είπε στο περιοδικό Rolling Stone ότι ο πολυαναμενόμενος διάδοχος του "Death Magnetic" «πλησιάζει». Προσέθεσε: «μπορεί να κυκλοφορήσει οποιονδήποτε από τους ερχόμενους αιώνες, στην πραγματικότητα. Υπάρχει αυτό το ρητό ότι όσο ζεις ελπίζεις!»

Όταν ρωτήθηκε αν ο δίσκος των Metallica έχει ηχογραφηθεί, ο Ulrich είπε: «Θα έλεγα ότι είναι σχεδόν έτοιμος. Αλλά υπάρχουν όλες αυτές οι υποχρεώσεις που πρέπει επίσης να τακτοποιήσουμε. Η ζωή στους Metallica αυτές τις μέρες δεν αφορά μόνο στη δημιουργία δίσκου. Ο καθένας μας έχει πολλά ακόμη πράγματα. Αλλά δουλεύουμε πάνω στον δίσκο όταν δεν έχουμε απολύτως τίποτε άλλο.

Στο λέω ειλικρινά, είναι αυτό που μας αρέσει. Μας εξυπηρετεί έτσι. Δεν είναι απλά δίσκος-περιοδεία-δίσκος-περιοδεία. Θα πάμε στην Ημέρα Δισκοπωλείου και θα κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα. Προκύπτουν συνέχεια καινούργιες δουλειές, αλλά ο δίσκος είναι σχεδόν έτοιμος.»

Σε άλλη πρόσφατη συνέντευξη, ο Kirk Hammett είπε στο Alternative Press πως το συγκρότημα έχει «σχεδόν» προσλάβει τον Greg Fidelman για την παραγωγή του δέκατου στούντιο δίσκου του. Ο Fidelman ήταν ο μηχανικός ήχου του "Death Magnetic", το οποίο είχε κατηγορηθεί για το «ξερό» μιξάρισμά του.

  • SHARE
  • TWEET