Οι Sugar For The Pill κυκλοφορούν το πρώτο τους single

Το ντεμπούτο τους άλμπουμ "Wanderlust" θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο

11/02/2022 @ 23:55

Οι Sugar For The Pill κυκλοφορούν το πρώτο τους single "Falling Back To You" που παρουσιάστηκε πριν από δύο μέρες αποκλειστικά από τον DKFM Shoegaze Radio παγκοσμίως.

To "Falling Back To You" είναι ένα τραγούδι που αναφέρεται στη συνειδητοποίηση των αληθινών προθέσεων ενός κακού εραστή ή φίλου. Είναι αυτό που ονομάζουμε η απόλυτη στιγμή διαύγειας. Ο χαρακτήρας που περιγράφεται στο κομμάτι νιώθει άδειος, αλλά ταυτόχρονα ελεύθερος και απαλλαγμένος από μια τοξική σχέση. Όλοι μας λίγο πολύ προκαλούμε «μπελάδες» σε αυτή τη ζωή, είτε εκούσια είτε ακούσια. Αλλά το να κρατάς την «επιφάνεια» μόνο «καθαρή», δεν σημαίνει ότι όλα είναι στη θέση τους. Είναι μόνο μάσκες - η βιτρίνα μας… Μόνο αν σκάψεις βαθύτερα μέσα σου, βλέπεις ποιος πραγματικά είσαι.

Το "Falling Back To You" ηχογραφήθηκε στο Suono Studio από τον Άλεξ Μπόλπαση που έκανε και την παραγωγή μαζί με το συγκρότημα, ενώ το mastering έγινε από τον Nick Townsend (Townsend Mastering, CA,USA).

Το single είναι το πρώτο μέσα από το ντεμπούτο τους άλμπουμ "Wanderlust" που θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο από την Αμερικάνικη Shelflife Records και την ελληνική Make Me Happy records.

Ακούστε το "Falling Back To You" εδώ.

Sugar For The Pill - Falling Back To You

Οι Sugar For the Pill είναι ένα Indie / Shoegaze - Dream pop συγκρότημα από την Αθήνα που σχηματίστηκε το Μάρτιο του 2020. Αποτελείται από πρώην μέλη των Skinner Box (2012) και Dead Buildings (2009): Vana Rose (φωνητικά), Σπύρο Μητροκώτσα (κιθάρα), Ηλία Κωστακόπουλο (κιθάρα), Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο (τύμπανα) και Στέφανο Μανούση (μπάσο & πλήκτρα).

Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET