Οι Smoulder διασκευάζουν Manilla Road στο νέο τους EP

Η κυκλοφορία θα συμπέσει με τις εμφανίσεις των Καναδών στην Ελλάδα

15/01/2020 @ 15:09

Εκμεταλλευόμενοι τον θόρυβο που δημιουργήθηκε πέρυσι με την κυκλοφορία του full-length ντεμπούτου "Times of Obscene Evil Αnd Wild Daring", οι Smoulder πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο ένα EP έξι κομματιών.

Το "Dream Quest Ends" πρόκειται να βγει στην αγορά τον Μάρτιο από την Cruz Del Sur Music και θα περιλαμβάνει δύο νέα τραγούδια, τα δύο τραγούδια του demo "The Sword Woman" που είχαν κυκλοφορήσει και σε επτάιντσο, και τις διασκευές στο "Cage Οf Mirrors" των Manilla Road και στο "The King Is Gone" των Κολομβιανών Nightmare, επίσης από το demo. Το ομώνυμο νέο τραγούδι, "Dream Quest Ends", διατίθεται ήδη για ακρόαση, μέσω της σελίδας του συγκροτήματος στο Bandcamp.

Η κυκλοφορία του αφιερωμένου στον Mark Shelton EP θα συμπέσει με τις εμφανίσεις των Καναδών epic doom metallers στην χώρα μας, την πρώτη ημέρα του Up The Hammers Festival και στο Horns Up Festival στα Τρίκαλα, το τετραήμερο 19 έως 22 Μαρτίου.

Υπενθυμίζουμε πως το "Times of Obscene Evil Αnd Wild Daring" βρέθηκε ανάμεσα στα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2019, σύμφωνα με την συντακτική ομάδα του Rocking.gr. Στις σελίδες μας θα βρείτε ακόμη μια εκτενέστατη συνέντευξη που παραχώρησε η τραγουδίστρια του σχήματος, Sarah Ann, στον Σπύρο Κούκα.

  • SHARE
  • TWEET