Οι :Skull & dawn: live στο Temple Athens

Η αθηναϊκή μπάντα επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις

05/11/2019 @ 13:08

Οι :Skull & dawn: επιστρέφουν ζωντανά στην Αθήνα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στο Temple Athens (Ιακχου 17, Γκάζι, Αθήνα).

Πόρτες: 21:00 – Τιμή εισιτηρίου: 6€ (μόνο στο ταμείο).

Μείνετε συντονισμένοι στο rocking.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι αειθαλείς :Skull & Dawn: επιστρέφουν και ήρθε η ώρα για τους μυημένους να αναθαρρήσουν και τους αμύητους να γοητευτούν. Η americana dark folk / country του κουιντέτο από την Αθήνα, ποτισμένη σε bourbon και μπαρούτι κάνει τα περάσματά της από τον Αμερικανικό Νότο, με την ίδια ευκολία που αναδεικνύει τις επιρροές της από τον folk ήχο που αγάπησαν και αγαπούν και εξιστορεί περίτεχνα ιστορίες φόνου και προδοσίας, με έναν μακάβριο και σαρκαστικό τόνο που τους κάνει να ξεχωρίζουν από το 2001.

Φυσική συνέχεια του ιστορικού σχήματος των Defile Des Ames, οι :Skull & Dawn: διανύουν εδώ και κάτι λιγότερο από 20 χρόνια, μια πορεία γεμάτη ανησυχίες και αναζητήσεις κάθε τύπου, που τελικά τους φέρνει το 2010 σε ένα καλλιτεχνικό πέρασμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που θα τους προσδώσει την ηχητική ταυτότητα που φέρουν μέχρι και σήμερα.

Φροντίζοντας να παραμένουν ενεργοί σε κάθε επίπεδο, οι :Skull & Dawn: μοιράζονται με κάθε ευκαιρία τις ιστορίες τους με το κοινό, σε χώρους που ποικίλουν από venues χωρητικότητας 1000άδων ανθρώπων ως και μικρά μπαρουτοκαπνισμένα bars, με όχημα την δική τους διαφορετική άποψη για την μουσική.

Μετά από ένα διάστημα φαινομενικής απραξίας, το ιδιαίτερο σχήμα από την Αθήνα, επιστρέφει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στην σκηνή του συναυλιακού Ναού της, υποσχόμενο μία βραδιά γεμάτη storytelling, αλκοόλ, καπνό, και μαύρο χιούμορ, με μία -ως είθισται- πολύωρη setlist, ικανή να μας ταξιδέψει σε χώρο και χρόνο και να μας κάνει -έστω για λίγο- να ξεχάσουμε τα μικρά (ή μεγαλύτερα) καθημερινά μας προβλήματα.

  • SHARE
  • TWEET