«Προσποιούμουν πονόλαιμο όταν έπαιζε η αγαπημένη μου ποδοσφαιρική ομάδα»

O Robert Plant, οι Led Zeppelin και οι Wolverhampton Wanderers

28/02/2018 @ 18:56

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Robert Plant παραδέχτηκε πως προσποιούνταν πως είχε πρόβλημα με το λαιμό του έτσι ώστε να μην τραγουδήσει με τους Led Zeppelin και να παρακολουθήσει αγώνες της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας.

Είναι γνωστό πως ο μεγάλος τραγουδιστής είναι οπαδός της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wolverhampton Wanderers, ενός club που ιδρύθηκε το 1889 και τον έχει έχει ανακηρύξει, τα τελευταία χρόνια, επίτιμο πρόεδρο.

Ρωτούμενος για τα «πάνω» και τα «κάτω» της ζωής κατά τη διάρκεια των περιοδειών του συγκροτήματος ο Plant αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του ομάδα:

«Όλα αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ την ομάδα πάντα είχα δεύτερες σκέψεις όταν επρόκειτο για περιοδεία. Υπήρξαν φορές, όταν ήμουν "στο δρόμο" με τους Led Zeppelin, που με ένα …μυστήριο τρόπο πόναγε ο λαιμός μου λίγες ώρες πριν από ένα παιχνίδι των Wanderers. Επέστρεφα, έβλεπα τον αγώνα και ως εκ θαύματος την επόμενη μέρα ήμουν μια χαρά».

Να θυμίσουμε πως ο Robert Plant κυκλοφόρησε το "Carry Fire" τον Δεκέμβριο του 2017, αποσπώντας μια διθυραμβική κριτική από τον Αντώνη Μουστάκα.

  • SHARE
  • TWEET