Ο Rick Wakeman θα …παραστεί τελικά στην εισαγωγή των Yes στο Hall of Fame

Καταλυτικής σημασίας το ειδικό βραβείο που θα δοθεί στην χήρα του Chris Squire

06/01/2017 @ 14:26

Ο κημπορντίστας των Yes, Rick Wakeman είχε, πρόσφατα, δηλώσει τη μη συμμετοχή του στην εισαγωγή της μπάντας στο Rock And Roll Hall Of Fame, δηλώνοντας πως η αναγνώριση έφτασε αργά.

Όπως όλα έδειχναν ο θάνατος του Chris Squire το 2015 και η μη βράβευση του συγκροτήματος μέχρι εκείνη την εποχή, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Wakeman.

Σε νέα του δήλωσή όμως ο μεγάλος μουσικός αλλάζει στάση:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Hall of Fame συμφώνησε να αποδώσει στη γυναίκα του Chris Squire ένα βραβείο, αναγνωρίζοντας την τεράστια προσφορά του στους Yes. Αυτή η εξέλιξη με έκανε να αλλάξω γνώμη και να παρευρεθώ, εν τέλει, στην τελετή της εισαγωγής μας στο Rock & Roll Hall Of Fame, στη Νέα Υόρκη. Με χαρά λοιπόν θα σταθώ δίπλα στους Jon –Anderson- και Trevor –Horn- και με την ίδια χαρά θα παρακολουθήσω την γυναίκα του Chris, Scottie να λαμβάνει αυτό το ειδικό βραβείο εκ μέρους του. Ελπίζω αυτή η βράβευση να γίνει η αφετηρία απόδοσης τιμών και σε άλλους μεγάλους εκλιπόντες μουσικούς».

Να θυμίσουμε πως οι Yes επιλέχθηκαν για την φετινή τελετή του Rock & Roll Hall Of Fame μαζί με τους Journey, τους Electric Light Orchestra, τους Pearl Jam και την Joan Baez.

  • SHARE
  • TWEET