Νέο συγκρότημα με μέλη από Suicidal Tendencies, Pennywise και Rancid

Ακούστε το πρώτο single του punk rock supergroup

19/05/2021 @ 10:35

Μέλη των Rancid, Pennywise και Suicidal Tendencies σχημάτησαν ένα νέο συγκρότημα ονόματι The Crew.

Το punk rock supergroup, που δανείζεται το όνομά του από το κλασικό άλμπουμ των 7Seconds που επανεκδίδεται φέτος, αποτελείται από τους Tim Armstrong και Matt Freeman (Rancid), Mike Muir (Suicidal Tendencies) και Fletcher Dragge και Byron McMakin (Pennywise).

Oι The Crew έδωσαν στη δημοσιότητα και το πρώτο single τους, για το τραγούδι "One Voice" το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Σχολιάζοντας το κομμάτι, ο Dragge ανέφερε:

«Μια συνεργασία με τους Armstrong, Freeman και Muir είναι μοναδική εμπειρία. Προφανώς εγώ και ο Byron έχουμε παρελθόν. Είχε ένα demo του "One Voice" να κάθεται για χρόνια, και θεώρησα πως θα ήταν cool να φωνάζαμε μερικούς φίλους για να του δώσουμε μια νέα πνοή. Το να βλέπει κανείς αυτούς τους τύπους να καταθέτουν το προσωπικό τους στίγμα στο τραγούδι ήταν φανταστικό».

To single είναι διαθέσιμο ψηφιακά μέσω της Epitaph Records, ενώ θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή μέσω της Stay Free Recordings, με τη δεύτερη πλευρά του επτάιντσου να περιλαμβάνει το κομμάτι "One In A Million" από τις Rippy And The Sillyetes, μπάντας με μέλη νεαρές κοπέλες από το έθνος Ναβάχο, οι οποίες υποστηρίζονται από το πρόγραμμα Musack.

Το εν λόγω πρόγραμμα, στο οποίο θα δοθούν και τα κέρδη από το single των The Crew, παρέχει μουσικά όργανα και εκπαίδευση σε νεαρά άτομα.

  • SHARE
  • TWEET