O Alex Grossi των Quiet Riot θα συμμετέχει στον νέο δίσκο των Public Enemy

Το ιστορικό γκρουπ επιστρέφει στη Def Jam έπειτα από περισσότερο από δύο δεκαετίες

04/09/2020 @ 13:01

Πριν λίγες μέρες, οι ιστορικοί Public Enemy ανακοίνωσαν την επιστροφή τους στην στέγη της Def Jam καθώς και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου.

Το "What You Gonna Do When The Grid Goes Down?", όπως θα ονομάζεται το άλμπουμ, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στο πλήθος σπουδαίων καλεσμένων που θα συμπεριλαμβάνονται στον δίσκο, μεταξύ των οποίων και οι Nas, Beastie Boys, YG, Rapsody, DJ Premier, Black Thought, Questlove, Cypress Hill, Run-DMC, Ice-T, βρίσκεται και ο κιθαρίστας, από το 2004, των Quiet Riot, Alex Grossi.

Ο μουσικός, σχολιάζοντας το πως προέκυψε η συνεργασία, ανέφερε:

«Γνώρισα τον Flavor Flav στο Las Vegas πριν κάποια χρόνια. Γίναμε φίλοι και μου ζήτησε να παίξω μαζί του το "Bring The Noise" στο πάρτυ του για τα εξηκοστά του γενέθλια. Εν τέλει, καταλήξαμε στο στούντιο. Είναι μεγάλη μου τιμή να εμφανίζομαι σε αυτόν τον δίσκο».

O Chuck D, σχολιάζοντας την επιστροφή των Public Enemy στη Def Jam δήλωσε:

«Οι πολιτιστικοί θεσμοί είναι σημαντικοί. Το να είμαι οργανικό μέλος ενός, είναι τιμητικό. Τα τραγούδια των Public Enemy αποτυπώνουν το πέρασμα μας στον χρόνο, και αυτή τη φορά, είναι απαραίτητο να φέρουμε τον θόρυβο (σ.σ. "Bring The Noise") πίσω στο σπίτι μας. Στη Def Jam. Fight The Power 2020».

Οι Public Enemy, έχουν δώσει στη δημοσιότητα έως τώρα δύο δείγματα από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ τους, το "State Of The Union (STFU)" με τη συμμετοχή του DJ Premier, καθώς και μια ειδική επανεκτέλεση του εμβληματικού "Fight The Power", με επιπρόσθετους στίχους και συμμετοχές από τους Nas, Rapsody, Black Thought, YG, Jahi and Questlove, που είχε αποκαλυφθεί νωρίτερα στη χρονιά, κατά την εισαγωγή των Bet Awards 2020.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες, έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Quiet Riot, Frankie Banali.

  • SHARE
  • TWEET