Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για το 38ο River Party

Το φεστιβάλ θεσμός θα πραγματοποιηθεί 3-7 Αυγούστου στο Νεστόριο

12/05/2016 @ 12:31

38ο River Party

3 – 7 Αυγούστου 2016

#nopartylikeriverparty

Η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ξεκίνησε!

Τα πρώτα 1.000 (+100 extra) πενθήμερα εισιτήρια στην προνομιακή τιμή των 35 & 40 ευρώ εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 5 ώρες!

Το μεγαλύτερο, ιστορικότερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ της Ελλάδας γιορτάζει 38 χρόνια και ετοιμάζεται για την πιο κεφάτη, την πιο δυνατή, την πιο ξέφρενη διοργάνωση! O απόλυτος προορισμός για τους νέους και όχι μόνο, ένα φεστιβάλ στο οποίο χτυπά η καρδιά της μουσικής και είναι must για όσους αγαπούν τον κατασκηνωτικό τουρισμό, βρίσκεται στους πρόποδες του Γράμμου, σε ένα πανέμορφο τοπίο, στις πηγές του Αλιάκμονα. Ένας καλά κρυμμένος παράδεισος που αποτελεί για 4 δεκαετίες τον τόπο συνάντησης περισσότερων από 50.000 ανθρώπων κάθε χρόνο, από την Ελλάδα και τις όμορες χώρες, ένα φεστιβάλ - θρύλος που έχει γίνει σημείο αναφοράς, αναμνήσεων και ένας τόπος στον οποίο θέλεις πάντα να επιστρέφεις.

Και φέτος δόθηκε η δυνατότητα στους αναρίθμητους fans να προτείνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες ενώ η πρώτη ανακοίνωση της διεξαγωγής του φεστιβάλ έγινε νωρίς και μόνο μέσω της δυναμικής του φεστιβάλ στα social media. Για άλλη μια φορά η ανταπόκριση ήταν… αστραπιαία! Οι φανατικοί followers έσπευσαν να αγοράσουν τα πρώτα 500 εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες την πρώτη ημέρα της αναγγελίας (1η Μαρτίου) ενώ και τα επόμενα στην τιμή των 40 ευρώ εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες.

Στις 11 Μαΐου δόθηκε το σήμα για την έναρξη της προπώλησης και επισήμως οπότε... η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά! Την ίδια ημέρα οι Kadebostany ανακοίνωσαν την συμμετοχή τους στο φετινό River Party μέσω ενός video που ετοίμασαν αποκλειστικά για τους Έλληνες fans!

Δείτε το εδώ.

Κάθε χρονιά το River Party δεν μοιάζει με κανένα άλλο! Οι διοργανωτές πάντα και σ’όλη την διάρκεια των μηνών που περνούν από τη λήξη κάθε προηγούμενου επεξεργάζονται όλες τις ιδέες του κοινού, τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και ανεβάζουν τον πήχη όλο και πιο ψηλά.

Φέτος το σύνθημα είναι #nopartylikeriverparty και αυτό τα λέει όλα! Το μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού, στο πιο μαγευτικό τοπίο με το πιο δυναμικό κοινό επιστρέφει! Ετοιμάστε σακίδια! Ο Αύγουστος είναι μόλις 83 ημέρες μακριά...
 
Μore info about the line-up soon! Stay tuned!!!

Τickets info:

5νθήμερο εισιτήριο: 45 ευρώ (έως τέλος Μαΐου) - συμπεριλαμβάνει το δικαίωμα κατασκήνωσης

River Tent: 95 ευρώ - περιλαμβάνει την επίσημη σκηνή του φεστιβάλ 2 ατόμων, διπλό στρώμα αέρα και δύο sleeping bag εγκατεστημένα στην ζώνη κατασκήνωσης που επιθυμείτε

Προμηθευθείτε τα εισιτήρια σας από τον Official Ticketing Provider του River Party, Viva.gr, ή επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα Public | Seven Spots | Reload | Media Markt

Μετά την αγορά του εισιτηρίου σας πρέπει να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας εδώ.

Info about the festival:

River Party | Νεστόριο Καστοριάς
3 - 7 Αυγούστου 2016
riverparty.org

Διοργάνωση - Παραγωγή:

People Entertaiment Group
people.gr

Follow River Party in Social Media

Facebook
Instagram
Twitter

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET