Ετοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τους Prodigy

Θα είναι το πρώτο μεγάλο project της μπάντας μετά την αυτοκτονία του Keith Flint

12/02/2021 @ 14:06

Το κορυφαίο συγκρότημα ηλεκτρονικής μουσικής, Prodigy, έχει στα άμεσα σχέδια του την κυκλοφορία ένος ντοκιμαντέρ. Παραγωγός του θα είναι ο επί χρόνια συνεργάτης της μπάντας, Paul Dugdale, ο οποίος έχει επίσης συμμετάσχει σε δουλειές των Rolling Stones, Coldplay, Paul McCartney και Sam Smith.

«Η ταινία θα είναι όσο άγρια είναι και η μπάντα. Σκοτεινή σε στιγμές, με δυνατές εναλλαγές ρυθμού, θα είναι επίσης μια οπτική επίθεση, στυλιστικά ξεχωριστή, σύγχρονη και προκλητική. Θέλουμε οι θεατές να φεύγουν από τον κινηματογράφο σα να έχουν μόλις κάνει ένα roller-coaster» είπε ο Dugdale για το επερχόμενο φίλμ.

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη και θα είναι το πρώτο μεγάλο project από την στιγμή που ο Keith Flint αυτοκτόνησε τον Μάιο του 2019.

«Μετά τον συγκλονιστικό χαμό του αδερφού μας Keith το 2019, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να πούμε την ιστορία της μπάντας. Είναι μια ιστορία του χαοτικού και προβληματικού ταξιδιού της συμμορίας, της μπάντας και των ανθρώπων της - των Prodigy. Ή απλά - η ιστορία αδερφών με αποστολή να κάνουν θόρυβο... να πυροδοτήσουν τις ψυχές των ανθρώπων και να ανατινάξουν στα ηχοσυστήμα παγκοσμίως... αυτό είναι! Αυτή η ταινία θα γίνει με την ίδια ακεραιότητα που έχει η μουσική μας - ασυμβίβαστη, ωμή και ειλικρινής. Αυτό είναι για τον Keef» δηλωσαν οι Howlett και Maxim.

  • SHARE
  • TWEET