O Phil Demmel απολογείται για τα πρόσφατα σχόλια του για τους Machine Head

Η μπάντα είχε υποβαθμίσει τη συνεισφορά του στο "The Blackening"

01/04/2020 @ 11:21

Ο κιθαρίστας των Vio-Lence και πρώην μέλος των Machine Head είχε στο παρελθόν σχολιάσει την ανάρτηση της πρώην μπάντας του σχετικά με πληροφορίες για το "The Blackening", έναν από τους πιο επιτυχημένους δίσκους της.

Συγκεκριμένα είχε απαντήσει, σχετικά εκνευρισμένος, στον ισχυρισμό πως το 85% του δίσκου γράφτηκε από τον Robb Flynn και τον drummer, Dave McClain, υποβαθμίζοντας τον ρόλο του ίδιου στη σύνθεση : «13 χρόνια πίσω. Περήφανος για αυτόν τον δίσκο και τη συνεισφορά μου. Tα "Beautiful Mourning", "Slanderous", "Now I Lay Thee Down" και "Farewell To Arms" απλά δεν θα υπήρχαν χωρίς αυτήν». 

Σε σχόλιο οπαδού που τόνιζε την προσπάθεια υποβάθμισης της συνεισφοράς του Demmel, ο ίδιος δήλωσε «Κάποιες φορές όλη η δόξα δεν είναι αρκετή», προφανώς αναφερόμενος στο frontman των Machine Head, Robb Flynn.

Ωστόσο, πρόσφατα, ο Αμερικανός μουσικός έσπευσε να εξομαλύνει τα πνεύματα, απολογούμενος για την συμπεριφορά του και ευχαριστώντας όλους τους φίλους της μπάντας. 

Oι Demmel και Flynn συνεργάστηκαν 15 χρόνια στους Machine Head και 5 χρόνια στους Vio-Lence, οι οποίοι επανασυνδέθηκαν το 2019 - χωρίς τον Flynn -  και ετοιμάζουν την κυκλοφορία ενός EP.

Να υπεθυμίσουμε ότι οι Machine Head ανέβαλαν πρόσφατα την εορταστική περιοδεία για το "Burn My Eyes", η οποία θα πέρναγε και από την Ελλάδα.

  • SHARE
  • TWEET