Οι Oasis κλείνουν support για περιοδεία;

Βρετανική ροκ μπάντα ισχυρίζεται πως έχει βολιδοσκοπηθεί…

01/11/2016 @ 13:35

Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερες αναφορές γίνονται για το ότι οι Oasis κλείνουν support για πιθανή περιοδεία τους.

Παρά τις τεταμένες σχέσεις των δυο αδερφών και το πρόσφατο «fuck Oasis» του Liam Gallagher, το Αυστραλιανό Noise 11 ισχυρίζεται πως έχει ανεπίσημες πληροφορίες από Βρετανική ροκ μπάντα των 90s με πολύ στενή επαφή με τον Liam πως έχει βολιδοσκοπηθεί για να ανοίξει τις reunion συναυλίες των Oasis.

O σκηνοθέτης του πρόσφατου ντοκιμαντέρ για τη μπάντα από το Μαντσεστερ "Supersonic", Mat Whitecross δηλώνει πως υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες επανένωσης όταν δεν υπάρχει πίεση για κάτι τέτοιο: «Όσο ο κόσμος τους πιέζει να επανενωθούν και να περιοδεύσουν τόσο μικραίνουν οι πιθανότητες να συμβεί».

Και συνεχίζει: «Ο τρόπος όμως που μιλάει ο Noel για τους fans του συγκροτήματος στο τέλος της ταινίας είναι κάτι που τριγυρίζει συνέχεια στο κεφάλι μου. Δείχνει σε τέτοιο βαθμό την ευγνωμοσύνη του που με κάνει να πιστεύω πως θα το έκανε μόνο γι’ αυτούς. Ο Liam, από την άλλη πλευρά θέλει πολύ να ξαναβγεί στο δρόμο. Το γουστάρει πολύ».

  • SHARE
  • TWEET