Αυτός είναι ο νέος δίσκος των Death Grips

Η κορυφαία μπάντα πειραματικού hip hop επιστρέφει με τον διάδοχο του περσινού "The Powers That B"

19/03/2016 @ 10:42

Οι Death Grips αποκάλυψαν λεπτομέρειες του νέου τους δίσκου, "Bottomless Pit".

Το συγκρότημα από το Sacramento είχε ανακοινώσει το 2014 ότι θα διαλυόταν, ωστόσο εξακολουθεί να κυκλοφορεί μουσική, ένα χρόνο μόλις μετά τον τελευταίο του δίσκο, "The Powers That B".

Παίρνουμε μια πρώτη γεύση της μουσικής με το "Hot Head" μέσω YouTube και βλέπουμε παρακάτω το εξώφυλλο και το tracklist. Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

 

 

Tracklist

01 Giving Bad People Good ideas
02 Hot Head
03 Spikes
04 Warping
05 Eh
06 Bubbles Buried in the Jungle
07 Trash
08 Houdini
09 BB Poison
10 Three Bedrooms in a Good Neighborhood
11 Ring a Bell
12 8080808
13 Bottomless Pit

Πρόσφατα, οι Death Grips έδωσαν στη δημοσιότητα μια 32-λεπτη συνέντευξη που τους πήρε ο ηθοποιός Matthew Hoffman, όπου, με περίεργο τρόπο, το ηχητικό μέρος της συνέντευξης αντικαθίσταται από μουσική.

Ο David Bowie είχε δηλώσει ότι οι Death Grips ήταν σημαντική επιρροή για την κυκλοφορία του "Blackstar".

Ο συνεργάτης του Bowie, Donny McCaslin, είπε πρόσφατα στο Uncut, λίγο πριν τον θάνατο του σπουδαίου μουσικού: «Με εμπνέει το πόση μουσική και λογοτεχνεία έχει τσεκάρει ο David. Ψάχνει συνεχώς νέα πράγματα να ακούσει και να διαβάσει. Για παράδειγμα, όταν περιέγραφε ένα από τα πρώτα κομμάτια που ηχογραφήσαμε, το "Somewhere", έκανε αναφορά στο κομμάτι των Boards Of Canada, "Alpha And Omega" (το οποίο είχε ηχογραφήσει ο McCaslin) ως προσέγγιση. Μιλούσαμε επίσης για τους Death Grips, εκείνη την μπάντα στην California.»

  • SHARE
  • TWEET