Ο Noel Gallagher βγάζει δίσκο και... στο σφυρί vintage εξοπλισμό των Oasis

Νέα κυκλοφορία για τους High Flying Birds

25/09/2017 @ 23:35

Ο Noel Gallagher είναι ο τελευταίος καλλιτέχνης που θα πουλήσει εξοπλισμό-μέρος της προσωπικής συλλογής του μέσω της ψηφιακής αγοράς του Reverb, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Rolling Stone.

Ο μεγαλύτερος από τα δύο αδέρφια Gallagher βγάζει στο σφυρί ενισχυτές, πεταλιέρες, κιθάρες και άλλα κομμάτια εξοπλισμού που συνολικά θα φτάσουν τα πενήντα, όλα από την προσωπική του συλλογή και κάποια – όπως ένας Orange OR120 Overdrive ή ένα Mellotron Mk VI από τα τέλη των 90s - προέρχονται από την εποχή που περιόδευαν και ηχογραφούσαν οι Oasis.

«Αυτά τα κομμάτια κουβαλάνε μεγάλη ιστορία αλλά μπορείς ακόμη να παίξεις αρκετά μαζί τους», δηλώνει ο Gallagher. «Θα ήθελα να βρεθούν στα χέρια κάποιου που θα τα χρησιμοποιήσει καλά.»

Δείτε εδώ κάποια από τα αντικείμενα της λίστας που θα βγει προς πώληση στις 2 του Οκτώβρη.

Από την άλλη, νωρίτερα μέσα στην μέρα, οι High Flying Birds του Noel ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο "Who Built The Moon?". Το άλμπουμ θα βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων πριν το τέλος του τρέχοντος έτους – μάλλον στις 24 Νοεμβρίου - και θα ακολουθηθεί από μια παγκόσμια περιοδεία μέσα στο 2018.

Δείτε εδώ το trailer της νέας κυκλοφορίας.

"Who Built the Moon?" Tracklist:

01 Fort Knox
02 Holy Mountain
03 Keep On Reaching
04 It's A Beautiful World
05 She Taught Me How To Fly
06 Be Careful What You Wish For
07 Black & White Sunshine
08 Interlude (Wednesday Part 1)
09 If Love Is The Law
10 The Man Who Built The Moon
11 End Credits (Wednesday Part 2)

  • SHARE
  • TWEET