Οι νέες κυκλοφορίες της 13ης Αυγούστου 2021

Παρασκευή & 13 με «δολοφόνους» στο προσκήνιο

15/08/2021 @ 15:43

The Killers - "Pressure Machine"
Έναν ακριβώς χρόνο παρά μία βδομάδα μάλιστα από την κυκλοφορία του εξαιρετικού "Imploding The Mirage", οι Αμερικανοί rockers επιστρέφουν με το έβδομο studio άλμπουμ τους.

Sepultura - "Sepulquarta"
Κυκλοφορούν σε μια ιδιότυπη συλλογή το περίφημο "Orgasmatron" και δεκατέσσερα κομμάτια των Βραζιλιάνων που παρουσιάστηκαν σε ειδικά sessions με την συμμετοχή εκλεκτών καλεσμένων κατά την διάρκεια του lockdown.

Quicksand - "Distant Populations"
Δεύτερο studio άλμπουμ μετά την επανασύνδεση του 2012 και τέταρτο συνολικά για το post-hardcore σχήμα από την πόλη της Νέας Υόρκης.

Malossi - "Blanke Barter"
Οι Νορβηγοί heavy rockers με το νέο τους άλμπουμ απευθύνονται πρωτίστως σε οπαδούς σχημάτων όπως οι Clutch, Five Horse Johnson και Truckfighters.

Destruction - "Live Attack"
Χορταστικό live album και video από εμφάνιση των περίφημων Γερμανών thrashers στο Pratteln της Ελβετίας.

Lorna Shore - "And I Return To Nothingness" (EP)
Ενάμισι χρόνο μετά το "Immortal", το deathcore σχήμα από το New Jersey επιστρέφει με ένα EP τριών κομματιών, που συνοδεύεται από το video clip του ομώνυμου "And I Return To Nothingness".

The Ugly Kings - "Strange, Strange Times"
Μοντέρνο power blues από την Μελβούρνη για τους φίλους καλλιτεχνών όπως οι Queens Of The Stone Age, The Doors, Jack White, Black Sabbath, Arctic Monkeys, Royal Blood και Rival Sons.

Gost - "Rites of Love and Reverence"
Νέο άλμπουμ για το synthwave project του James Lollar.

  • SHARE
  • TWEET