Ακούστε το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο των Need

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το "Norchestrion: A Song For The End"

05/11/2020 @ 11:49

Η ελληνική prog metal μπάντα, Need, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον πέμπτο της δίσκο με τίτλο "Norchestrion: A Song For The End" στις 12 Ιανουαρίου μέσω της Ikaros Records.

Το "Nemmortal" είναι το πρώτο δείγμα από το "Norchestrion: A Song For The End",  περισσότερες πληροφορίες για τον οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κάνετε την προπαραγγελία του .

Σχετικά με την καινούργια σύνθεση, το συγκρότημα σχολίασε: «To "Nemmortal" είναι ένα από τα πιο βαριά και σκοτεινά κομμάτια του άλμπουμ και αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με αυτό σαν το πρώτο single για να δείξει το δρόμο. Ο δίσκος είναι - όπως λέει και ο τίτλος - ένα τραγούδι για το τέλος, οπότε αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο αντιπροσωπεύει τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά την πιο μοχθηρή πλευρά της ανθρωπότητας, έμοιαζε ως το πιο ταιριαστό».

«Το "Norchestrion: A Song For The End" περιλαμβάνει αρκετά στοιχεία από τον χαρακτηριστικό ήχο των Need ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να πειραματιστεί και να πάει τη μουσική μας ένα βήμα μπροστά» προσθέτει η μπάντα. «Αισθανόμαστε ειλικρινά ότι αυτό το άλμπουμ θα το απολαύσουν όλοι οι οπαδοί του progressive metal και ανυπομονούμε να το ακούσουν όλοι».

Οι Need βρέθηκαν τόσο στις 10 καλύτερες εγχώριες κυκλοφορίες όσο και στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ της περασμένης δεκαετίας με τα "Hegaiamas" και "Orvam: A Song For Home", όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

Ακούστε το "Nemmortal" εδώ.

  • SHARE
  • TWEET