Τίτλοι τέλους για τους Morgoth

«Φτάσαμε πράγματι στο τέλος της διαδρομής»

21/12/2020 @ 10:33

Οι ιστορικοί Γερμανοί death metallers Morgoth, με ανάρτηση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωσαν την οριστική τους διάλυση.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα, εξηγώντας πως έφτασε σε αυτή του την απόφαση, δήλωσε:

«Έχουν περάσει 2,5 χρόνια από τις τελευταίες εξελίξεις και την ανακοίνωση μας πως βρισκόμαστε υπό επ' αόριστον παύση δραστηριοτήτων. Ο χρόνος πέρασε! Στο παρόν όμως, και έπειτα από αρκετή περισυλλογή, μπορούμε να ανακοινώσουμε πως πράγματι φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής με τους Morgoth.

Ήταν μια ενδιαφέρουσα και προκλητική πορεία από την επανένωσή μας και θα θυμόμαστε για πάντα τις αναμνήσεις και τις τρομερές εμπειρίες όλων αυτών των ετών. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για αυτό.

Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να στηρίζετε και να απολαμβάνετε την ποιοτική μουσική, η οποία θα μείνει για πάντα μαζί μας. Σας ευχόμαστε ένα καλύτερο νέο έτος... Μείνετε ασφαλείς και stay heavy!!!

Morgoth (1987 - 2020)»

Toν Μάιο του 2018 οι Morgoth είχαν ανακοινώσει πως θα κάνουν ένα διάλειμμα από τις ζωντανές εμφανίσεις και τις ηχογραφήσεις εξαιτίας προσωπικών και οργανωτικών λόγων, ενώ ο κιθαρίστας Sebastian Swart είχε αποκαλύψει πως έπασχε από προβλήματα ακοής.

Ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος είναι το προ πενταετίας "Ungod", πάνω από 19 χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, "Feel Sorry For The Fanatic",  ενώ το 2012 είχαν κυκλοφορήσει και το πρώτο τους DVD, "Cursed To Live".

Δείτε επίσης:

Συνέντευξη Morgoth

  • SHARE
  • TWEET