Η εξάρτηση από τα smartphone στο νέο, εξαιρετικό βίντεο του Moby

Δείτε το και κάντε το share για να γίνει viral...

19/10/2016 @ 20:34

Την περασμένη εβδομάδα, ο Moby κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τους Void Pacific Choir, ονόματι "These Systems Are Failing".

Το video clip του "Are You Lost in The World Like Me?", έχει ήδη φτάσει κοντά 400,000 views και πραγματεύεται την εξάρτηση των ανθρώπων από τα smartphones και την απάθεια που αυτή προκαλεί. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω YouTube. Δημιουργός του animation είναι ο Steve Cutts.

Ο Moby δήλωσε: «Πριν κάποια χρόνια είδα το βίντεο "Man" του Steve Cutts και ήταν φανταστικό. Έψαξα στο διαδίκτυο, βρήκα το e-mail του και του ζήτησα ταπεινά να φτιάξει ένα βίντεο και για μένα. Ήμουν πολύ τυχερός που συμφώνησε! Το βίντεο που έφτιαξε για το κομμάτι "Are You Lost in The World Like Me?", είναι δίχως αμφιβολία ένα από τα καλύτερα που έχει δημιουργηθεί ποτέ για κάποιο από τα τραγούδια μου.»

Ο ίδιος ο Steve Cutts είπε: «Κατ' εμέ, το βίντεο αυτό επιχειρεί να τονίσει την αυξανόμενη εξάρτησή μας από την τεχνολογία και την ανθρώπινη αλληλεπίδραση σήμερα -ή μάλλον την έλλειψη αυτής. Εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία αλλάζει εμάς τους ίδιους και στο πόσο έχουμε γίνει απαθείς σε όσα συμβαίνουν καθημερινά στη ζωή μας.»

  • SHARE
  • TWEET