Marilyn Manson: «Ο πόνος ήταν ανυπόφορος!»

Το ατύχημα με την κατάρρευση μέρους των σκηνικών είχε σαν αποτέλεσμα εννέα ακυρωμένες συναυλίες

13/10/2017 @ 17:44

Ο Marilyn Manson έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τί συνέβη επί σκηνής στην συναυλία του στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης, όταν μεγάλο τμήμα των σκηνικών κατέρρευσε πάνω του.

Το σοβαρό ατύχημα είχε σαν αποτέλεσμα να ακυρωθούν εννέα προγραμματισμένες συναυλίες του και ο ίδιος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Τώρα βλέπω το video με το τί ακριβώς συνέβη», δήλωσε ο τραγουδιστής στο Yahoo. «Και καταλαβαίνω ότι φαίνεται τρομακτικό. Ήταν τρομακτικό και για μένα, γιατί το δοκάρι δεν ήταν σωστά ασφαλισμένο.»

Το περιστατικό συνέβη περίπου μία ώρα μετά την έναρξη της τρίτης κατά σειρά εμφάνισης του shock rocker στα πλαίσια της περιοδείας του για το νέο του άλμπουμ "Heaven Upside Down" και ενώσω ερμήνευε την γνωστή διασκευή του στην επιτυχία των Eurythmics, "Sweet Dreams (Are Made of This)".

Μεταλλικό τμήμα του σκηνικού τον καταπλάκωσε, σπάζοντας του το δεξί πόδι και κλείνοντας πρόωρα το σετ.

Ο Manson αρνήθηκε ότι προσπάθησε να σκαρφαλώσει στο σκηνικό και τόνισε ότι αυτό που φαίνεται στο video είναι η προσπάθειά του «να απωθήσει και να βγάλει εγκαίρως από την μέση» το μέρος που κατέρρευσε.

«Δεν είμαι σίγουρος που ακριβώς χτύπησα το κεφάλι μου, αλλά τελικά έπεσε στο πόδι μου και μου έσπασε την κνήμη σε δύο σημεία. Ο πόνος ήταν ανυπόφορος!»

Μετά από ακτινογραφίες και νοσοκομειακή εξέταση, ο τραγουδιστής κατέληξε με μία λάμα και δέκα βίδες στο οστό του, με άλλη μία βίδα στον αστράγαλο και όλο το πόδι στον γύψο. Από τότε, αναρρώνει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Αλλά αισθάνεται τυχερός που οι τραυματισμοί δεν ήταν πιο εκτεταμένοι. «Σίγουρα θα μπορούσε να συνθλίψει το κρανίο μου και τα πλευρά μου», είπε. «Έχω κάποιους μικρούς μώλωπες εκεί, αλλά χρειάστηκαν έξι τύποι για να το πάρουν από πάνω μου. Ήταν σαν να παλεύω με ένα τεράστιο σιδερένιο τέρας.»

  • SHARE
  • TWEET