Οι Manowar θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα με νέο «ομηρικό έπος»

Σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια εμφανίστηκαν στo Release Athens Festival

14/06/2021 @ 13:43

Με ανάρτησή τους στην σελίδα τους στο Facebook, οι Manowar θυμήθηκαν την τελευταία τους εμφάνιση στην χώρα μας, η οποία πραγματοποιήθηκε σαν σήμερα πριν από δύο χρόνια στα πλαίσια του Release Athens Festival, και άφησαν υποσχέσεις για την συναυλιακή επιστροφή τους.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται καταρχάς πως η επερχόμενη, προγραμματισμένη για το επόμενο έτος περιοδεία τους συνδυάζεται με αρκετές σημαντικές επετείους για την δισκογραφία του συγκροτήματος.

Παράλληλα, εκφράζεται ξεκάθαρα η επιθυμία τους να επιστρέψουν στην Ελλάδα ώστε να εορταστεί η επέτειος 30 χρόνων του "Achilles, Agony and Ecstasy”, του 28λεπτου δηλαδή -εμπνευσμένου από την Ιλιάδα του Ομήρου- κομματιού που άνοιγε το "The Triumph Of Steel".

Το πλέον σημαντικό για την ώρα είναι ότι προαναγγέλεται νέο «ομηρικό έπος» με τίτλο "The Revenge Of Odysseys", το οποίο ενδέχεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά «στην μεγαλύτερη συναυλία των Manowar στην Ελλάδα».

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί δέκα ημερομηνίες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2022, στα πλαίσια της περιοδείας "Crushing The Enemies Of Metal", σε Ολλανδία, Γερμανία, Ισπανία και Βουλγαρία.

Το 2022 συμπληρώνονται 40 χρόνια από την κυκλοφορία του ντεμπούτου "Battle Hymns", 35 χρόνια από το "Fighting The World", 30 από το "The Triumph Of Steel", 20 από το "Warriors Of The World", 15 από το "Gods Of War" και 10 από το "The Lord Of Steel".

Αναμένεται τέλος η κυκλοφορία του Blu-ray/DVD "Hell On Earth VI", που θα περιλαμβάνει την πρώτη εμφάνιση των Manowar στο Μεξικό στις 14 Μαρτίου του 2020, αλλά και αποσπάσματα από την τελευταία περιοδεία "The Final Battle".

Διαβάστε ακόμη:

«A Buyer's Guide»:Manowar

Manowar: 100 Fan Facts

"The Final Battle I" (EP review)

«A Beginner's Guide»: Επικό Heavy Metal

  • SHARE
  • TWEET