Νέο ντοκιμαντέρ για τους Manic Street Preachers

Το "Escape From History" θα ακολουθήσει ένας νέος δίσκος

13/02/2017 @ 11:17

Ένα νέο trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ για τους Manic Street Preachers, βρέθηκε στη δημοσιότητα.

Το "Escape From History" κινηματογραφήθηκε από τον μόνιμο συνεργάτη του συγκροτήματος, Kieran Evans. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης ασχολήθηκε με όλα τα videos των δυο τελευταίων άλμπουμ των Preachers ("Rewind The Film", "Futurology"), με το ντοκιμαντέρ "Culture, Alienation Boredom And Despair" που αναφέρεται στον πρώτο δίσκο της μπάντας, "Generation Terrorists" και με την πρόσφατη ταινία για την περιοδεία "Holy Bible", "Be Pure, Be Vigilant Behave".

Το νέο ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την πορεία των Ουαλών από την εποχή του κλασικού "The Holy Bible", την εξαφάνιση του κιθαρίστα και στιχουργού τους, Richey Edwards, μέχρι και την εμπορική επιτυχία του "Everything Must Go". Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο, προς τα τέλη του μήνα.

«Βρίσκονται σε διαδικασία ηχογράφησης νέων τραγουδιών και εγώ τελειώνω άλλο ένα film γι’ αυτούς», αναφέρει ο Edwards σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Δείτε εδώ το trailer του "Escape From History" και ανατρέξτε εδώ σε ένα αφιέρωμα του rocking.gr στη μεγάλη μπάντα από την Ουαλία.

  • SHARE
  • TWEET