Lindemann: Πρώτη live εκτέλεση του "Praise Abort" (video)

Ο frontman των Rammstein ενώνει τις δυνάμεις του με τους Pain και επί σκηνής

16/11/2016 @ 13:47

Ο frontman των Rammstein, Till Lindemann, ένωσε τις δυνάμεις του με τους Pain, το συγκρότημα του οποίου ηγείται ο πολυοργανίστας Σουηδός παραγωγός Peter Tägtgren και μαζί παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά στο κοινό του Αμβούργου της Γερμανίας το τραγούδι "Praise Abort" από το ντεμπούτο του super-group τους, Lindemann.

Δείτε εδώ και εδώ video που τράβηξαν όσοι τυχεροί βρέθηκαν κάτω από την σκηνή το βράδυ της προηγούμενης Τετάρτης.

Το πρώτο LP του σχήματος φέρει τον τίτλο "Skills In Pills" και κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούνιο, αποσπώντας συνολικά θετικά σχόλια από Τύπο και κοινό, με τον ίδιο τον Lindemann να ορίζει πολύ εύστοχα τον ήχο του ως «το μωρό των Rammstein με τους Pain, ή τουλάχιστον, των φωνητικών των πρώτων με την μουσική των δεύτερων».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Tägtgren δήλωσε ότι υπάρχουν σχέδια για ζωντανές εμφανίσεις του σχήματος με σκοπό την προώθηση του "Skills In Pills": «Απλώς πρέπει να σεβαστούμε το γεγονός ότι οι Rammstein δουλεύουν και πάλι σε νέο υλικό, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο διάλλειμά τους για να κάνουμε κάτι εμείς. Έχουμε και πολλές ιδέες για νέα τραγούδια».

Και, ερωτηθείς για το αν θα υπάρξει συνέχεια με νέα μουσική για τους Lindemann, απάντησε με φυσικότητα: «Μα ναι, εννοείται!».

Ο τελευταίος δίσκος των Pain τιτλοφορείται "Coming Home" και κυκλοφόρησε στις 9 του Σεπτέμβρη από την Nuclear Blast.

  • SHARE
  • TWEET