ΛελέΚιος Φιέστα στο Ναύπλιο: Κέρδισε προσκλήσεις!

Το Rocking.gr σε στέλνει στις 4 και 5 Αυγούστου να δεις Παπακωνσταντίνου, Μάλαμα, Vodka Juniors, Planet Of Zeus κ.ά.

27/07/2018 @ 12:03

Η ΛελέΚιος Φιέστα επιστρέφει στις 4 και 5 Αυγούστου 2018! Το μοναδικό μουσικό φεστιβάλ της περιοχής μας που άνοιξε τις πύλες του θρυλικού εργοστασίου «Πελαργός» στην Νέα Κίο τον Αύγουστο του 2016, είναι έτοιμο να πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Σάββατο 4 Αυγούστου θα επισκεφτεί  την περιοχή μας ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με τον Σωκράτη Μάλαμα! Mαζί και ο Social Waste. Την Κυριακή 5 Αυγούστου το Λελέκι ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα... Οι μοναδικοί Vodka Juniors και Planet Of Zeus μαζί με τους Breath After Coma, The Mighty N και Big Nose Attack!


Το Rocking.gr σας προσφέρει 4 μονές προσκλήσεις για κάθε μέρα της ΛελέΚιος Φιέστα

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας, αρκεί να συμπληρώσετε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση (post) από το Facebook Page του Rocking.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και τα μέσα της ερχόμενη εβδομάδας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με p.m. Καλή επιτυχία!


Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο «Πελαργός» στο 4ο χλμ. της παραλιακής οδού Ναυπλίου - Νέας Κίου, ενώ φέτος θα περιλαμβάνει και παράλληλη εικαστική έκθεση μίας ομάδας καλλιτεχνών και χειροτεχνών από την περιοχή της Αργολίδας. Κεραμικά, γλυπτά καθώς και έργα ζωγραφικής και φωτογραφίες πλημμυρίζουν την είσοδο του φεστιβάλ!

Ολες οι πληροφορίες από εδώ.

  • SHARE
  • TWEET