Έτοιμο το νέο άλμπουμ των Kooba Tercu

Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο από την Rocket Recordings

26/03/2020 @ 13:28

Οι Kooba Tercu με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν ότι το επόμενο full length album τους με τίτλο "Proto Tekno" θα κυκλοφορήσει από την ιστορική, ανεξάρτητη εταιρία Rocket Recordings που έχει έδρα το Λονδίνο (Goat, Pigsx7, Ufomammut, Oneida, Shit and Shine, Petbrick, GNOD, κ.α.).

Το album θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 22 Μαΐου, ωστόσο μια πρόγευση του υλικού μπορεί κανείς να πάρει μέσα από το βίντεο του "Qasan", του πρώτου κομματιού της επερχόμενης κυκλοφορίας που είδε το φως της δημοσιότητας.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Smart link for all streaming platforms.

Pre-order the record here.

Με «μπροστάρη» τον Johnny Tercu και μέλη από τους βρετανούς Casual Nun και τo project του Echo Canyon, η κολεκτίβα των Kooba Tercu ένωσε τις δυνάμεις της σε μια δεκαήμερη ηχογράφηση το αποτέλεσμα της οποίας συγκεντρώθηκε σε δύο album. Το "Kharrub" που κυκλοφόρησε το 2019 (Hominid Sounds, Mafia, Body Βlows) και το "Proto Tekno" που θα κυκλοφορήσει από την Rocket Recordings. 

Το ίδιο το συγκρότημα περιγράφει την οπτική του ως «μια ματιά σε ένα κοντινό μέλλον στο οποίο η ανθρωπότητα προσπαθεί να βρει τη θέση της. Υπάρχει μια κάποια αλληλεπίδραση ανάμεσα στο παλιό και το νέο, την πόλη και την ύπαιθρο, τον ανθρώπινο πολιτισμό και τη φύση, την υπο-ανάπτυξη και την τεχνολογία, την κυριαρχία και τη συμβίωση. Εξερευνούμε το χώρο ανάμεσα σε τέτοια δίπολα και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια αίσθηση αισιοδοξίας και μαχητικότητας για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον θαυμαστό νέο κόσμο».

Οι Kooba Tercu κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο το 2015 κι έκτοτε έχουν βρεθεί σε μικρότερες ή μεγαλύτερες σκηνές όπως του "Plissken festival 2016", support act στο sold out live των Goat στο Gagarin αλλά και δίπλα σε μπάντες όπως Acid Mothers Temple, Föllakzoid, Lena Platonos, Circle, Nurse With Wound και Soft Moon.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET