Πληροφορίες για το πρώτο διπλό άλμπουμ των King Gizzard And The Lizard Wizzard

Στη δημοσιότητα και νέο single μέσα από το "Omnium Gatherum"

30/03/2022 @ 16:01

Λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του νέου τους δίσκου, οι King Gizzard And The Lizard Wizzard έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο τραγούδι καθώς και περισσότερες πληροφορίες μέσα από αυτόν.

Συγκεκριμένα, οι Αυστραλοί διαδέχθηκαν το δεκαοκτάλεπτο "The Dripping Tap", που είχε συνοδεύσει την αποκάλυψη της άφιξης του "Omnium Gatherum", με το "Magenta Mountain", του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Επιπρόσθετα, το σχήμα αποκάλυψε πως το επερχόμενο άλμπουμ, υπ' αριθμόν 20 της καριέρας τους, θα περιέχει 20 τραγούδια, όντας έτσι ο πρώτος διπλός δίσκος στην ιστορία τους.

Το συγκρότημα χαρακτήρισε τον δίσκο ως το δικό του "White Album", με την κυκλοφορία να βρίσκει τους Gizzard να συνθέτουν και να ηχογραφούν εκ νέου δια ζώσης έπειτα από δύο δίσκους που δημιουργήθηκαν εξ' αποστάσεως σε περιόδους καραντίνας.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου, ενώ υπενθυμίζεται πως πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε η σύμπραξη της μπάντας με τους έτερους Αυστραλούς Tropical Fuck Storm στο EP "Satanic Slumber Party".

Σε σχετικά νέα με το συγκρότημα, αξίζει να σημειωθεί πως χθες, 29 Μαρτίου, με ανάρτησή του στο Twitter, δήλωσε πως προχωράει στο mastering ενός δίσκου, με το μήνυμα να συνοδεύεται από την ελληνική σημαία.

Συντονιστείτε στο Rocking για κάθε νεότερη πληροφορία, ενώ υπενθυμίζεται πως οι Αυστραλοί θα επιστρέψουν στη χώρα μας για δύο συναυλίες το προσεχές καλοκαίρι.

01. The Dripping Tap
02. Magenta Mountain
03. Kepler-22b
04. Gaia
05. Ambergris
06. Sadie Sorceress
07. Evilest Man
08. The Garden Goblin
09. Blame it on the Weather
10. Persistence
11. The Grim Reaper
12. Presumptuous
13. Predator X
14. Red Smoke
15. Candles
16. The Funeral

  • SHARE
  • TWEET