Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση των Jinjer από το "Alive In Melbourne"

Το extreme metal συγκρότημα έκανε ένα μικρό δώρο στους φίλους του

24/11/2020 @ 14:30

Οι Jinjer πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους live δίσκο με τίτλο "Alive In Melbourne". 

Το extreme metal συγκρότημα αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα στο κοινό του να δεί ολόκληρη την εμφάνισή τους που πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαρτίου 2020 στα πλαίσια της περιοδείας για το "Macro"

«Όταν ήρθε η ιδέα, δεν φανταζόμουν ότι θα μεγάλωνε αυτό το project όπως έκανε. Αρχικά υποτίθεται θα ήταν ένα video ή καναδυο ακόμα, μετά προοριζόταν να είναι μια online συναυλία για το Knotfest.com. Και τώρα, έξι μήνες μετά από σχεδιασμό, αντιδράσεις και πάλη για να προσφέρουμε αυτό το μικρό κομμάτι heavy metal ιστορίας στους φίλους και οπαδούς μας, το "Alive In Melbourne" κυκλοφόρησε» είπε ο μπασίστας της μπάντας, Eugene Abdukhanov.

«Από την επιλογή του καλλιτέχνη για το εξώφυλλο, Gabriel Nicoletti, μέχρι την συγγραφή της πολύ έντονης και προσωπικής ιστορίας της μπάντας στα συνοδευτικά σχόλια... αυτός ό δίσκος δεν ήταν μόνο κάτι που πίστευα πως άξιζαν οι οπαδοί μας σε αυτές τς περίεργες στιγμές αλλά με βοήθησε να ξεπεράσω μερικές από τις πιο σκοτεινές περιόδους μου κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown. Είναι μια στιγμή που κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει σύντομα» συνέχισε.

Δείτε ολόκληρη την εμφάνιση των Jinjer στη Μελβούρνη εδώ.

Διαβάστε, επίσης, την πολύ ενδιάφερουσα συνέντευξη που έδωσαν στον Αντώνη Μαρίνη στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET