Ακούστε το remix των Idles σε Florence And The Machine

Η Florence Welch χαρακτήρισε τους Βρετανούς ως μια από τις αγαπημένες της μπάντες

25/10/2022 @ 15:13

Οι Idles έδωσαν στη δημοσιότητα το τέταρτο φετινό τους remix.

Το post-punk σχήμα από το Bristol κυκλοφόρησε μια διαφοροποιημένη εκδοχή στο "Heaven Is Here" των Florence And The Machine, κομμάτι που περιλαμβάνεται στη φετινή δισκογραφική τους επιστροφή με το "Dance Fever".

Μπορείτε να ακούσετε την έκδοση των Βρετανών εδώ, με τον κιθαρίστα τους, Mark Bowen, να αναφέρει πως ήθελε να διατηρήσει τη δυναμική και την ένταση της πρωτότυπης σύνθεσης, δίνοντας όμως έμφαση στην εκτόνωση και στην κάθαρση, που θεωρεί πως χαρακτηρίζει ολόκληρο το δίσκο.

Η Florence Welch με τη σειρά της, χαρακτήρισε τους Βρετανούς ως μια από τις αγαπημένες της μπάντες, δηλώνοντας επίσης πως ήθελε καιρό να συνεργαστεί μαζί τους. Μάλιστα, η καλλιτέχνιδα επεσήμανε τα κοινά στοιχεία που εντοπίζει στα δύο συγκροτήματα όσον αφορά τις επί σκηνής εμφανίσεις τους, δηλαδή μια εύθυμη οργή και ένα αίσθημα κοινότητας.

Υπενθυμίζεται πως οι Idles είχαν αποκαλύψει νωρίτερα μες την χρονιά και ένα remix στο "Talking To Ourselves" των Rise Against, ενώ το πιο πρόσφατο άλμπουμ τους, το περσινό "Crawler", αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2021, ενώ οι Florence And The Machine αναμένονται να επιστρέψουν το 2023 στη χώρα μας, στα πλαίσια του Ejekt Festival.

  • SHARE
  • TWEET