Οι Idles παίζουν ακυκλοφόρητο τραγούδι τους σε live stream εμφάνιση

Η εμφάνιση της μπάντας στα Abbey Road Studios περιλάμβανε και διασκευή – έκπληξη

31/08/2020 @ 11:50

Τo Σάββατο και την Κυριακή που πέρασαν, μεταδόθηκε τρεις φορές σε live stream, μια ειδική εμφάνιση που ετοίμασαν οι Idles.

Η συναυλία, υπό το όνομα Lock-In Sessions, έλαβε χώρα στα περίφημα Abbey Road Studios και βρήκε την μπάντα να παρουσιάζει τόσο τραγούδια από το επερχόμενο "Ultra Mono", όσο και κάποιες διασκευές – έκπληξη.

Οι Idles, στα πλαίσια της εμφάνισής τους αυτής, παρουσίασαν ζωντανά το μέχρι πρότινος ακυκλοφόρητο "Kill Them With Kindness".

Ακολουθώντας τον εξής σύνδεσμο, μπορείτε να δείτε την μπάντα να παίζει το νέο κομμάτι, που θα περιέχεται στο "Ultra Mono".

Η μπάντα, εκμεταλλεύτηκε επίσης την περίσταση, διασκευάζοντας το "Helter Skelter" των Beatles.

Η εμφάνιση των Idles στα Abbey Road, θα είναι όλη διαθέσιμη μέχρι την Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου μέσω της πλατφόρμας LiveForm.

To "Kill Them With Kindness", είναι το πέμπτο δείγμα από το "Ultra Mono" που αποκαλύπτουν οι Idles, μετά τα "Model Village", "A Hymn", "Mr. Motivator" και "Grounds".

Οι Idles θα εμφανιστούν στην χώρα μας στις 13 Ιουνίου 2021, στο ΟΑΚΑ, στα πλαίσια του AthensRocks Festival 2021.

To "Ultra Mono", που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, θα είναι ο διάδοχος του προ διετίας, εκπληκτικού "Joy As An Act Of Resistance", που συμπεριλήφθη τόσο στα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς του όσο και στα 100 καλύτερα alternative αλμπουμ της δεκαετίας του, όπως ψηφίστηκαν από την συντακτική ομάδα του Rocking.gr.

  • SHARE
  • TWEET