Headbanging υπό τον ήχο των Slayer εν μέσω του τυφώνα Matthew! (video)

Κάτοικος της Φλόριντα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον αιμοδιψή τυφώνα με τον δικό του, «μεταλλικό» τρόπο

10/10/2016 @ 03:16

Οι τυφώνες είναι μια διόλου ευκαταφρόνητη δύναμη της Φύσης: η βροχή είναι καταρρακτώδης και οι άνεμοι φτάνουν τα 160 χλμ. την ώρα, σκορπώντας στο πέρασμά τους βιβλικές καταστροφές και θάνατο. Και ο τυφώνας Matthew είναι από τους ισχυρότερους του είδους του.

Ερχόμενος από την Καραϊβική, σαρώνει την Πολιτεία της Φλόριντα, που θρηνεί ήδη περισσότερους από 800 νεκρούς. Αλλά δεν τρέχουν πανικοβλημένοι όλοι όσοι τον συναντούν.... 

Ο Lane Pittman, κάτοικος της Φλόριντα, αποφάσισε να αντιμετωπίσει τον αιμοδιψή τυφώνα, βγάζοντας την μπλούζα του και κάνοντας ανελέητο headbanging στους ρυθμούς του "Raining Blood" των Slayer, κρατώντας μια τεράστια αμερικανική σημαία!

«Δέχτηκα παράκληση για λίγη hair action στον τυφώνα – Το έκανα πράξη», γράφει ο παράτολμος νεαρός στην λεζάντα που συνοδεύει την ανάρτηση του video-ντοκουμέντου.

Ο Pittman είναι είτε πολύ θαρραλέος, είτε πολύ τρελός, αλλά η πράξη του – αν και σίγουρα δεν αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση- προκαλεί τον θαυμασμό όλων. Είναι κρίμα που το video διαρκεί μόλις εννέα δεύτερα. Τουλάχιστον έζησε για να το ποστάρει...

  • SHARE
  • TWEET