«Επιστροφή από τους νεκρούς» για τους Halestorm

Ακούστε το καινούριο single της μπάντας της Lzzy Hale

18/08/2021 @ 13:30

Halestorm επέστρεψαν με νέο κομμάτι.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα της Lzzy Hale έδωσε στη δημοσιότητα το "Back From The Dead", το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Το τραγούδι, αποτελεί την πρώτη νέα σύνθεση που αποκαλύπτει η μπάντα έπειτα από το τελευταίο της άλμπουμ ονόματι "Vicious", με το επίσημο video clip να είναι διαθέσιμο εδώ.

Σχολιάζοντας τη σύνθεση, η Hale ανέφερε πρόσφατα μεταξύ άλλων:

«Αναδύομαι μέσα από τη βρωμιά. Θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να βυθιστώ στον λάκκο που είχα σκάψει για τον εαυτό μου, τον τάφο που αυτός ο κόσμος, η έλλειψη εμπιστοσύνης, οι ενοχές, οι τοξικές σχέσεις, η πίεση, το άγχος και η κατάθλιψη με βοήθησαν να δημιουργήσω.

Αλλά δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος.

Κανείς δεν είπε πως το να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου είναι εύκολο. Το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι διαρκής προσπάθεια και όπως πάντα, η μουσική συμβάλλει καθοριστικά.

Το γεγονός πως οι στίχοι και τα μηνύματά μου έχουν βοηθήσει άλλο κόσμο μου προσφέρει και προσωπική ενδυνάμωση, είναι ένα φως στη ζωή μου. Μέσω της μουσικής θεραπευόμαστε και κοιτάμε μπροστά, γνωρίζοντας πως δεν είμαστε μόνοι μας σε αυτή τη διαδρομή».

Σημειώνεται πως οι Halestorm βρίσκονται σε διαδικασία ολοκλήρωσης του επόμενου άλμπουμ τους που αναμένεται εντός της χρονιάς, ενώ κυκλοφόρησαν το 2020 ένα ιδιαίτερο EP με νέες εκδοχές συνθέσεων τους.

Επιπρόσθετα, η Hale το τελευταίο χρονικό διάστημα συμμετείχε τόσο στο ντοκιμαντέρ "Her War Is Our War" όσο και σε μια εξαιρετική διασκευή σε Pantera μαζί με μέλη των Baroness, Code Orange, κ.ά..

  • SHARE
  • TWEET