Ο Gus G. ανακοινώνει νέο σόλο άλμπουμ

Το "Fearless" κυκλοφορεί στις 20 Απριλίου

21/02/2018 @ 10:57

Ο Έλληνας κιθαρίστας Gus G., γνωστός στους κύκλους του rock και του metal για τη συμμετοχή του στη μπάντα του Ozzy Osbourne αλλά και ως ιθύνων νους των Firewind, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο σόλο άλμπουμ του "Fearless", στις 20 Απριλίου. 

Στη συνέχεια του "Brand New Revolution" (2015) ο Gus G. συνεργάζεται με τον τραγουδιστή και μπασίστα Dennis Ward (Pink Cream 69, Unisonic) και τον ντράμερ Will Hunt (Evanescence).

Σε σχετικές δηλώσεις του ο βιρτουόζος κιθαρίστας αναφέρει:

«Με τον Dennis συνεργάζομαι στενά αρκετά χρόνια. Έκανε την παραγωγή του τελευταίου άλμπουμ των Firewind, "Immortals", μεταξύ άλλων. Βρισκόμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Του έστειλα αρκετά demos και ιδέες από τα νέα μου τραγούδια και καταλήξαμε, εν τέλει, να ηχογραφούμε σαν τρίο. Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος είναι πως ο Dennis εκτός από εξαιρετικός συνθέτης και μπασίστας είναι και ένας πολύ καλός τραγουδιστής».

Και συνεχίζοντας:

«Πολλοί fans μου ζητούσαν να ηχογραφήσω περισσότερα ορχηστρικά κομμάτια. Θα λατρέψουν αυτόν τον δίσκο. Στα αξιοσημείωτα, επίσης, είναι και η διασκευή στο "Money For Nothing", του κλασικού κομματιού των Dire Straits». 

Το tracklist του "Fearless":

01. Letting Go
02. Mr. Manson
03. Don't Tread On Me
04. Fearless
05. Nothing To Say
06. Money For Nothing
07. Chances
08. Thrill Of The Chase
09. Big City
10. Last Of My Kind

Bonus tracks on digipak/vinyl:
11. Little Ain't Enough
12. Aftermath

  • SHARE
  • TWEET