Gene Simmons: «Εγώ πάντως κέρδισα!»

Προκαλεί για άλλη μια φορά με τις δηλώσεις του ο μπασίστας των Kiss

17/11/2017 @ 14:58

Ο Gene Simmons των Kiss απάντησε πρόσφατα στις ερωτήσεις δημοσιογράφου στο γιατί παραιτήθηκε από την διεκδίκηση του devil horns, της προσφιλούς στις τάξεις των οπαδών της σκληρής μουσικής χαρακτηριστικής χειρονομίας.

«Όλοι, ακόμα και οι πιο άσχετοι, είχαν άποψη για αυτό και δεν πιστεύω ότι άξιζε η ταλαιπωρία».

«Άμα χαλάσει το αμάξι σου και έρθει να σε βοήθήσει ένας άσχετος και ένας μηχανικός αυτοκινήτων, ποιον θα εμπιστευτείς; Ποιανού η άποψη θα έχει μεγαλύτερη βαρύτητα; Σίγουρα του μηχανικού, γιατί η γνώμη του βασίζεται σε γνώσεις και εξειδίκευση, ενώ του άλλου βασίζεται στον αέρα - δεν ξέρει τίποτα. Παρόλα αυτά, ο άσχετος θα πει την άποψη του».

«Γι'αυτό το λόγο δεν ήταν σημαντικό για εμένα, γιατί όλοι κάνουν αυτή τη χειρονομία, είτε είναι ο Πάπας είτε ο Δαλάι Λάμα. Εγώ πάντως κέρδισα».

«Αλλά αλήθεια τώρα, όταν κάποιος σε κριτικάρει, κάτσε ένα λεπτό και αναρωτήσου "Τι έκανε αυτός;". Με λίγα λόγια, δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος, αλλά ποιος το λέει».

Ο διάσημος μπασίστας είχε προκαλέσει σάλο με τη διεκδίκηση του devil horns και είχε έρθει σε αντιπαράθεση με τη χήρα του Ronnie James Dio, η οποία σχολίασε με καυστικό τρόπο αυτή του την κίνηση.

  • SHARE
  • TWEET