Υποψηφιότητα για το solo της χρονιάς από τον Eric Gales

Δείτε το video του "When My Train Pulls" από συναυλία του Gary Clark Jr.

11/11/2021 @ 10:51

Υπάρχουν τραγούδια που στην ανάπτυξή τους προετοιμάζουν το έδαφος για κιθαριστικό κρεσέντο χωρίς τελειωμό.

Μία τέτοια περίπτωση αποτέλεσε η ζωντανή εκτέλεση του "When My Train Pulls" σε συναυλία του Gary Clark Jr. πριν από δύο εβδομάδες.

Ο δεινός εκτελεστής Eric Gales βρέθηκε στην σκηνή του Steven Tanger Center For The Performing Arts στο Greensboro της Βόρειας Καρολίνας για το τελευταίο κομμάτι του σετ.

Περιμένοντας υπομονετικά την σειρά του, επιδεικνύει τις ικανότητές του μετά το πέμπτο λεπτό του video, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το κιθαριστικό solo της χρονιάς, τουλάχιστον σε συναυλιακό επίπεδο.

Ο Gales εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην χώρα μας τον Μάρτιο του 2018, παρουσιάζοντας ένα καταιγιστικό blues show με διαρκές τζαμάρισμα και ταυτόχρονα έναν φόρος τιμής στους μεγάλους της ηλεκτρικής κιθάρας.

Eπανήθλε στον Σταυρό Του Νότου μετά από οκτώ μόλις μήνες, για μία σούπερ επανάληψη της προηγούμενης επιτυχημένης εμφάνισής του.

Ο επόμενος δίσκος του τιτλοφορείται "Crown" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου από την Provogue Records (Mascot Label Group), με παραγωγή από τους  Josh Smith και Joe Bonamassa.

Πρώτο single που δόθηκε στην δημοσιότητα ήταν το "I Want My Crown", με το αντίστοιχο video clip να παρουσιάζει τον Gales και τον Bonamassa σε κιθαριστική μονομαχία εντός ρινγκ!

Ακολουθούν το tracklist και το εξώφυλλο του "Crown".

1. Death of Me
2. The Storm
3. Had to Dip
4. I Want My Crown (feat. Joe Bonamassa)
5. Stand Up
6. Survivor
7. You Don't Know the Blues
8. Rattlin' Change
9. Too Close To The Fire
10. Put That Back
11. Take Me Just As I Am (feat. LaDonna Gales)
12. Cupcakin'
13. Let Me Start with This
14. I Found Her
15. My Own Best Friend
16. I Gotta Go

  • SHARE
  • TWEET