«Εμένα πρέπει να πάρουν οι AC/DC»

Ο πρώτος τραγουδιστής τους, Dave Evans, θέλει να αντικαταστήσει τον Brian Johnson

10/03/2016 @ 11:15

Η είδηση της αποχώρησης του Brian Johnson από τις συναυλίες των AC/DC, καθώς κινδυνεύει με κώφωση, έφερε την μπάντα μπροστά στο ενδεχόμενο αντικατάστασής του.

Ο πρώτος που έθεσε τον εαυτό του στη διάθεσή τους, είναι ο Dave Evans, ο αρχικός τραγουδιστής τους για δέκα μήνες την περίοδο 1973/74, πριν την έλευση του Bon Scott. Μαζί τους ηχογράφησε ένα single, σύνθεση των αδελφών Young, το "Can I Sit Next To You, Girl"/ "Rocking in the Parlour", το οποίο κυκλοφόρησε σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία.

O 63χρονος τραγουδιστής μίλησε στην Sydney Morning Herald: «Περιοδεύω σε ολόκληρο τον κόσμο και οι οπαδοί αγαπάνε τις ερμηνείες μου και πλέον μου ζητούν να γυρίσω στην μπάντα. Η είδηση για τον Johnson με λύπησε, το να είσαι στη σκηνή, με την αδρεναλίνη στο τέρμα και τους οπαδούς, είναι η ζενίθ της ζωής μας. Θα είναι δύσκολα για αυτόν, αν δεν τα ζει πλέον αυτά».

Ωστόσο, ο Evans δεν αισιοδοξεί πως θα χτυπήσει το τηλέφωνό του. «Δεν θα συμβεί. Αλλά θα ήταν ωραίο αν μια φορά με καλούσε ο Angus Young για μια guest εμφάνιση. Και οι πρώην είμαστε μέλη της μπάντας, ανεξάρτητα από την εποχή».

Ακούστε τον εδώ να ερμηνεύει το "Highway To Hell".

  • SHARE
  • TWEET