Δωρεάν διανέμεται τo artwork του "Blackstar" του David Bowie

«Κάντε t-shirts, χρησιμοποιείστε το για τατουάζ, βάλτε το στο σπίτι σας για να θυμάστε τον David»

29/01/2016 @ 10:39

Ο Jonathan Barnbrook είναι σχεδιαστής που υπέγραψε πολλά εξώφυλλα δίσκων του David Bowie, συμπεριλαμβανομένου και του φετινού "Blackstar". Σήμερα η Barnbrook, η ομώνυμη γραφιστική εταιρεία που έχει ιδρύσει ο Jonathan στο Λονδίνο, έδωσε τα σχεδιαστικά στοιχεία του "Blackstar" με άδεια Creative Commons, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα από τους fan για μη εμπορικούς σκοπούς.

Μπορείτε να κατεβάσετε τo artwork εδώ.

Ο Barnbrook σε σχετικό του post σημείωσε τα εξής:

«Η Barnbrook λάτρευε την συνεργασία της με τον David Bowie, ήταν απλά ένας από τους πιο εμπνευσμένους, ευγενικούς ανθρώπους που έχουμε συναντήσει. Έτσι, στο πνεύμα της διαφάνειας και σε ανάμνηση του David, απελευθερώνουμε τα στοιχεία του artwork του τελευταίου του άλμπουμ, ★ ("Blackstar"), για να τα κατεβάσετε δωρεάν εδώ, κάτω από μια άδεια Creative Commons NonCommercial-ShareAlike. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε t-shirts για τον εαυτό σας, να τα χρησιμοποιήσετε για τατουάζ, να στολίσετε το σπίτι σας με αυτά για να θυμάστε έτσι τον David και να τα προσαρμόσετε κιόλας όπως επιθυμείται, αλλά εμείς θα σας ζητήσουμε να το κάνετε χωρίς να δημιουργήσετε εμπορικά προϊόντα με αυτά, ή που βασίζονται σε αυτά. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά ή για άδειες για εμπορική χρήση τους, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας.»

Προηγουμένως, ο Barnbrook έδωσε την ερμηνεία του αφαιρετικού εξώφυλλου του Blackstar: «Ήταν ένας άνθρωπος αντιμέτωπος με την δική του θνητότητα και ελπίζω το σχεδιαστικό να του ταιριάζει».

 

  • SHARE
  • TWEET