Εκτός Offspring ο Pete Parada επειδή δεν εμβολιάζεται

Δηλώσεις με αιχμές από τον επί δεκαπενταετία ντράμερ του συγκροτήματος

04/08/2021 @ 13:42

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση, ο Pete Parada αποκάλυψε πως βρίσκεται πλέον εκτός Offspring μετά από περίπου 15 χρόνια, επειδή επέλεξε να μην εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ο πρώην πλέον ντράμερ του συγκροτήματος αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

Λαμβάνοντας υπόψη το ιατρικό ιστορικό μου και το τις παρενέργειες αυτών των εμβολίων ο γιατρός μου με συμβούλεψε να μην εμβολιαστώ αυτή τη στιγμή.

Κόλλησα τον ιό πριν από ένα χρόνο και είχα ήπια συμπτώματα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να τον αντιμετωπίσω ξανά, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι  μετά τον εμβολιασμό θα ξεπεράσω μία ακόμη έξαρση του συνδρόμου Guillain-Barre, το οποίο χρονολογείται από την παιδική μου ηλικία και χειροτέρευσε σταδιακά κατά τη διάρκεια της ζωής μου.

Δυστυχώς για εμένα, και για την οικογένειά μου που ελπίζει να με έχει κοντά της λίγο περισσότερο, οι κίνδυνοι υπερτερούν κατά πολύ των ωφελειών.

Δεδομένου ότι δεν μπορώ να συμμορφωθώ με αυτό που γίνεται όλο και περισσότερο υποχρεωτικό στον κλάδο μας, πρόσφατα αποφασίστηκε ότι δεν είμαι ασφαλής να βρίσκομαι στο στούντιο και σε περιοδεία. Το αναφέρω αυτό γιατί δεν θα με δείτε στις επερχόμενες εμφανίσεις.

Θέλω επίσης να μοιραστώ την ιστορία μου, ούτως ώστε οποιοσδήποτε άλλος βιώνει την αγωνία και την απομόνωση καθώς τώρα αφήνεται πίσω, να ξέρει ότι δεν είναι εντελώς μόνος.

Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντι στην μπάντα μου. Κάνουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι καλύτερο για εκείνους, ενώ κι εγώ κάνω το ίδιο. Εύχομαι σε όλη την οικογένεια των Offspring τα καλύτερα, καθώς επιστρέφουν στην δράση!

Με στεναχωρεί που δεν θα δω την κοινότητα του δρόμου και θα μου λείψει η σύνδεση με τους οπαδούς περισσότερο από ότι μπορώ να εκφράσω με λόγια.

Ο frontman τους συγκροτήματος Dexter Holland, τοποθετήθηκε πρόσφατα για την προτροπή προς τον εμβολιασμό, καθώς η τεράστια επιτυχία του 1994 "Come Out And Play" μετατράπηκε επισήμως σε "you gotta go get vaccinated".

Ως κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το 2017 στην μοριακή βιολογία, δήλωσε ξεκάθαρα πως η μοναδική λύση για την επιστροφή στην κανονικότητα είναι ο μαζικός εμβολιασμός, ενώ επισήμανε πως τα εμβόλια είναι ασφαλή βάσει επιστημονικών δεδομένων και ότι η τεχνολογία τους έχει αναπτυχθεί σε βάθος πολλών ετών.

Τον περασμένο Απρίλιο οι Offspring κυκλοφόρησαν το δέκατο στούντιο άλμπουμ τους "Let The Bad Times Roll", σχεδόν εννέα χρόνια μετά τον προκάτοχό του "Days Go By".

  • SHARE
  • TWEET