John Moyer: «Οι Disturbed θα κάνουν ένα διάλειμμα»

Εμβόλιμο ακουστικό υλικό υπόσχεται ο frontman, David Draiman

06/04/2017 @ 11:04

Ο μπασίστας John Moyer αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως οι Disturbed σχεδιάζουν να κάνουν ένα διάλειμμα μέχρι το 2019.

«Δουλέψαμε περίπου 14 μήνες για το "Immprtalized" (2015) και έχει έρθει η ώρα για ένα διάλειμμα. Δε νομίζω πως θα υπάρξουν σχέδια για κάποια περιοδεία μέχρι το 2019. Κάπως έτσι το σκεφτόμαστε. Υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσουμε να γράφουμε μουσική για ένα νέο δίσκο κάποια στιγμή, αλλά για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια». 

Μιλώντας για την ανάμειξή του στο supergroup, Art Of Anarchy, δίπλα στους Ron "Bumblefoot" Thal και Scott Stapp, ο Moyer υπογράμμισε:

«Θα προτιμούσα οι Art Of Anarchy να μην ήταν ένα side project. Περνάω πολύ καλά με αυτούς τους τύπους και θα ήθελα να δουλεύω περισσότερο μαζί τους».

Και καταλήγοντας μίλησε για το πώς θα ήθελε να μοιράζει τον χρόνο του:

«Όσο περνούν τα χρόνια οι Disturbed θα αρχίσουν να περιοδεύουν όλο και λιγότερο. Δε χρειάζεται να βρισκόμαστε συνέχεια στο δρόμο. Κατά τη διάρκεια αυτών των διαλειμμάτων θα ήθελα να ασχολούμαι πιο σταθερά με τους Art of Anarchy».  

Από τη δική του πλευρά ο frontman των Disturbed, David Draiman, δήλωσε πως ετοιμάζεται η κυκλοφορία ενός νέου EP με ακουστικές εκτελέσεις γνωστών κομματιών του συγκροτήματος και κάποιο νέο υλικό:

«Δουλεύουμε μερικές ακουστικές εκτελέσεις χωρίς όμως να πιεζόμαστε από τον χρόνο. Ναι, θα υπάρξει και νέο υλικό σε ακουστική, επίσης, μορφή».

  • SHARE
  • TWEET