Επίσημο video του "Smoke On The Water" από τους Deep Purple

Οι βασικές λεπτομέρειες του επερχόμενου "Machine Head: Super Deluxe Edition"

04/03/2024 @ 12:38

Καθώς αυτό τον μήνα συμπληρώνονται 52 χρόνια από την κυκλοφορία του εμβληματικού "Machine Head" και αναμένεται το "Machine Head: Super Deluxe Edition", οι Deep Purple διέθεσαν το ολοκαίνουριο, επίσημο video του θρυλικού "Smoke On The Water".

Στο ιδιαίτερα προσεγμένο animated video, δημιουργία της βρετανικής Chiba Film, παρουσιάζεται η γνωστή πλέον ιστορία που πραγματεύονται οι στίχοι του τραγουδιού.

Στις 29 Μαρτίου, Warner Records και Rhino Entertainment βγάζουν στην αγορά το τριπλό CD, βινύλιο και Blu-ray "Machine Head: Super Deluxe Edition".

Το βινύλιο περιλαμβάνει φετινό remix του "Machine Head" από τον Dweezil Zappa, περιλαμβανομένου του b-side "When A Blind Man Cries".

Στο τριπλό CD περιλαμβάνεται το remix του Dweezil Zappa και φετινή remastered εκδοχή του "Machine Head", καθώς και οι ζωντανές ηχογραφήσεις "In Concert '72" και "Montreux '71" (προηγουμένως ακυκλοφόρητο).

Το audio only Blu-ray περιλαμβάνει το φετινό Atmos remix του Dweezil Zappa, το U.S. quad mix του 1974 και τα "When A Blind Man Cries", ΄"Maybe I'm A Leo" και "Lazy" σε Dolby 5.1 surround sound μίξεις.

  • SHARE
  • TWEET