Dee Snider: «Μία φορά έχω πετάξει δίσκο στα σκουπίδια. Ήταν χυδαίος και αηδιαστικός!»

Διαβάστε σε ποιων το ντεμπούτο αναφέρεται ο frontman των Twisted Sister

31/10/2016 @ 11:26

Ο Dee Snider ζήτησε συγγνώμη για τα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια που έκανε δημοσίως πάνω στο ντεμπούτο των Cannibal Corpse.

Ο frontman των Twisted Sister, σε συζήτηση για την ελευθερία της έκφρασης και την λογοκρισία που συμμετείχε, χαρακτήρισε το "Eaten Back To Life" του 1990 «χυδαίο και αηδιαστικό», αλλά μετά από ηχηρή παρέμβαση στο Twitter του Chris Barnes - πρώην τραγουδιστή των Cannibal Corpse- υπαναχώρησε και απολογήθηκε για το άκομψο σχόλιο.

Ο Snider υποστήριξε ότι οι Cannibal Corpse το παράκαναν στα 90s με το θέμα των στίχων: «Μία φορά έχω πετάξει δίσκο στα σκουπίδια – ήταν ο πρώτος δίσκος των Cannibal Corpse. Ήμουν αηδιασμένος, γιατί, για μένα, δεν ήταν καλλιτεχνικός σε κανένα επίπεδο. Ήταν απλώς χυδαίος και αηδιαστικός μόνο και μόνο για να μπορέσει να σοκάρει. Σε ένα από τα τραγούδια, μιλάνε για το πως πηδάς μια καλόγρια από τον κώλο με μαχαίρι! Πραγματικά!».

«Είμαι καλλιτέχνης και υποστηρίζω την δημιουργικότητα, την εξερεύνηση, αλλά όταν καταγράφεις τα πιο ποταπά πράγματα μόνο και μόνο για να με σοκάρεις, ε, τότε, ρε φίλε, δεν κάνεις Τέχνη. Παραπάει...»

  • SHARE
  • TWEET