O Dave Grohl δίνει συμβουλές για κατ' οίκον διδασκαλία

Ο μουσικός προτείνει τρείς δίσκους για να συντροφεύσουν το διάβασμα των παιδιών

10/02/2021 @ 12:54

Ο frontman των Foo Fighters, Dave Grohl μοιράστηκε στα πλαίσια διαδικτυακής συνέντευξης, τις εμπειρίες του αναφορικά με την κατ' οίκον διδασκαλία των παιδιών του.

Μιλώντας στην εκπομπή  BBC Breakfast, στα πλαίσια της προώθησης του νέου, εξαιρετικού άλμπουμ των Foo Fighters, "Medicine At Midnight", όταν ερωτήθηκε στο πως ανταπεξέρχεται των δυσκολιών του διαβάσματος των παιδιών του στο σπίτι, ο Grohl, έδωσε την εξής υπέροχη απάντηση:

«Τα παιδά μου ξέρουν ποιός είμαι, ΟΚ; Έχω διαβάσει κάρτες ελέγχου στα παιδιά μου αρκετές φορές, οπότε αντιλαμβάνονται πως δεν θα με ρωτήσουν απαραίτητα κάτι που απαιτεί ακαδημαϊκές γνώσεις. Απλά δεν θα το κάνουν.

Θα μπορούσα να αναλάβω τον ρόλο όμως του cheerleader, να τα εμψυχώσω, να τους φτιάξω ένα σπουδαίο πρωινό, να τα κάνω να χαμογελάσουν πριν ξεκινήσουν την ημέρα τους. αλλά δεν με χρειάζονται απαραίτητα για να μάθουν Ιστορία, ούτε είμαι απαραίτητος για να τα βοηθήσω με την Τριγωνομετρία».

Στην συνέχεια προτάθηκε στον Grohl να παρέχει λίγη μουσική έμπνευση και να προτείνει τρείς δίσκους για να ακούσουν οι μικροί μαθητές:

«Ουάου, λοιπόν, σίγουρα χρειαζόμαστε το "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band", αυτός ο δίσκος εμπνέει ακόμη όπως όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Οι φιλόδοξοι νεαροί ντράμερ οφείλουν να λάβουν υπόψη τους το "Back In Black", καθώς είναι το απόλυτο εγχειρίδιο rock 'n' roll drumming».

Όσον αφορά τον τρίτο δίσκο, ο μουσικός επέλεξε το soundtrack του "Saturday Night Fever", καθώς, όπως δήλωσε, «σε ποιόν δεν αρέσει να χορεύει».

  • SHARE
  • TWEET