Παραλίγο απόλυση για τον μπασίστα των Muse

01/10/2012 @ 11:59
Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη ο drummer των Muse, Dom Howard, το συγκρότημα έδωσε ένα τελεσίγραφο στον μπασίστα του, Chris Wolstenholme, για να κόψει το ποτό, υπό την απειλή της απόλυσης, καθώς φαίνεται πως ο μουσικός είχε πρόβλημα αλκοολισμού για πάνω από δέκα χρόνια.

«Κάποια στιγμή άρχισα να μετράω τα ποτά που έπινε ο Chris στη σκηνή και κατάλαβα πως κάτι δεν πάει καλά. Έπινε πολύ, πάρα πολύ, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο, αυτό δεν επηρέαζε το παίξιμό του. Αλλά κατάλαβα πως θα δημιουργούσε πρόβλημα στο μέλλον του συγκροτήματος και γι' αυτό τον απειλήσαμε πως αν δεν σταματούσε, θα τον διώχναμε», είπε χαρακτηριστικά ο Howard.

Με τη σειρά του, ο Wolstenholme δήλωσε: «Είχα πρόβλημα με το ποτό για πάρα πολλά χρόνια, αλλά κατάφερνα να το κρατάω μυστικό από όλους, καθώς τα μεθύσια μου ήταν ελεγχόμενα και όχι τόσο άσχημα. Φυσικά, από ένα σημείο και μετά άρχισα να φαίνομαι εμφανώς λιώμα στις συναυλίες και αυτό δημιούργησε θέμα. Ευτυχώς τώρα το ελέγχω και είναι όλα καλύτερα και για μένα και για το συγκρότημα».

Ο νέος δίσκος των Muse, "The 2nd Law", κυκλοφορεί στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σήμερα, 1η Οκτωβρίου.
  • SHARE
  • TWEET