Bruce Dickinson: «Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ συναυλία των ειδώλων μου»

O frontman μίλησε για τα αγαπημένα συγκροτήματα της εφηβείας του

05/03/2018 @ 11:49

Σε συνέντευξή του, ο Bruce Dickinson των Iron Maiden, με αφορμή το βιβλίο του "What Does This Button Do?", μίλησε για τη σχέση του με τα ναρκωτικά.

«Δεν μιλάω και πολύ για τα ναρκωτικά στο βιβλίο μου. Δοκίμασα στο πανεπιστήμιο, σιγά το πράμα δηλαδή... Δεν βρίσκω ενδιαφέρον στη χρήση τους. Γι' αυτό  μου ήταν εύκολο να τα σταματήσω. Δεν ήμουν καν εξαρτημένος, φαντάσου δεν είχα αγοράσει ποτέ ναρκωτικά. Πάντα έκανα από τους άλλους.»

Ο Dickinson αναφέρθηκε και στα συγκροτήματα που του άρεσαν, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να τα δει live.

«Δεν έχω καταφέρει να δω τα συγκροτήματα που με επηρέασαν και έγινα αυτό που είμαι. Black Sabbath, Deep Purple, Rainbow, Jethro Tull. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ συναυλία τους.

Πήγαινα σχολείο. Βασικά ήμουν σε οικοτροφείο. Και οι μπάντες που μου άρεσαν δεν ήταν εκεί. Οπότε έπρεπε να φανταστώ πως είναι οι συναυλίες τους. Δεν υπήρχαν και βίντεο εκείνη την εποχή, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να τα δεις με κάποιον άλλο τρόπο.

Όλοι με ρωτάνε γιατί πηγαινοέρχομαι στη σκηνή σαν τρελός και τους απαντάω ότι έτσι φαντάστηκα ότι κάνουν όλα τα είδωλα μου. Και όταν τελικά κατάφερα να τους δω, αναρωτήθηκα γιατί απλά στέκονται στη σκηνή.»

  • SHARE
  • TWEET