Brian Johnson: «Η καρδιά των AC/DC σταμάτησε να χτυπά το 2014»

Κυκλοφορεί η αυτοβιογραφία "The Lives Of Brian"

16/10/2022 @ 18:11

Κυκλοφορεί αυτό το διάστημα η αυτοβιογραφία του Brian Johnson με τίτλο "The Lives Of Brian".

Σε απόσπασμα που δημοσιεύει το Classic Rock, o frontman των AC/DC αναφέρεται στον Malcolm Young και στην ημέρα που ανακοινώθηκε η αποχώρησή του από το συγκρότημα.

«Ηταν μόλις 64 ετών όταν η άνοια με την οποία πάλευε για χρόνια τον κατέλαβε» γράψει χαρακτηριστικά και εμβαθύνει:

«Η καρδιά των AC/DC σταμάτησε να χτυπά το 2014, όταν έφυγε ο Malcolm. Μέχρι σήμερα, μου λείπει περισσότερο από ό,τι θα μπορούσα να εκφράσω ποτέ με λόγια. Δεν έχανε ποτέ τίποτα, από την ερμηνεία ενός μέλους του συγκροτήματος μέχρι το πώς είναι ένα μέλος του crew. Δεν ξέρω πώς το έκανε. Είχε τους δαίμονές του αλλά τους έδερνε, και τους έδερνε καλά. Το παίξιμο της κιθάρας του ήταν αριστοτεχνικό. Και πίσω από αυτόν τον δυνατό ήχο, υπήρχε μια λεπτότητα που οι μουσικoκριτικοί δεν μπόρεσαν ποτέ να καταλάβουν. Στεκόμενος στα δεξιά του επί σκηνής, δεν μπορούσα παρά να θαυμάζω αυτόν τον άνθρωπο. Αλλά κρατούσα τον θαυμασμό ως επί το πλείστον για τον εαυτό μου, επειδή δεν ήταν ο τύπος που του άρεσε να του κάνουν κομπλιμέντα.»

Ο Johnson μιλά επίσης για το πόσο πολύ επηρεάστηκε από τα γεγονότα ο Angus Young, έτερος κιθαρίστας των AC/DC και μικρότερος κατά δύο χρόνια αδελφός του Malcolm:

«Ήταν δύσκολο να βλέπεις τον Angus να παλεύει με τέτοια θλίψη. Αυτός και ο Malcolm δεν ήταν δίδυμοι, αλλά θα μπορούσαν να ήταν.»

  • SHARE
  • TWEET