Επετειακή συναυλία, ένα χρόνο μετά την τρομοκρατική επίθεση του Bataclan

Αυτά είναι τα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής

09/10/2016 @ 14:27

Τον επόμενο μήνα θα κλείσουμε ένα χρόνο από τα τραγικά περιστατικά τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι με τη συναυλία των Eagles Of Death Metal στο Bataclan να έχει την αιματοβαμμένη της επέτειο.

Το Bataclan Club θα ξανανοίξει αυτό το φθινόπωρο μετά από μια σειρά από ανακαινίσεις. Ο Pete Doherty των The Libertines θα δώσει την πρώτη συναυλία στον χώρο απ' όταν έκλεισε, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 16 Νοεμβρίου.

Στις 15 Νοεμβρίου, ο οργανισμός A Peaceful Noise, ο οποίος έχει ιδρυθεί από την Zoe Alexander (η αδερφή του Nick Alexander, ενός πωλητή μουσικού υλικού που έχασε τη ζωή του κατά την επίθεση), σχεδιάζει ένα επετειακό show στο O2 Shepherds Bush Empire του Λονδίνου, αφιερωμένο σε αυτούς που έχουν επηρεαστεί από τις επιθέσεις. Στη συναυλία θα εμφανιστούν οι Gaz Coombes των Supergrass, Maximo Park, Frank Turner και Fran Healy των Travis. Αναμένονται επιπλέον προσκεκλημένοι-έκπληξη.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Nick Alexander Memorial Trust της Zoe Alexander, καθώς και στο Sweet Stuff Foundation του Josh Homme των Queens Of The Stone Age.

 

  • SHARE
  • TWEET