Έρχεται το πρώτο Bad Tooth Summer Camp

Όλες οι πληροφορίες για το πενθήμερο φεστιβάλ στη Δωδώνη

07/08/2023 @ 14:11

To Bad Tooth bar διοργανώνει το πρώτο Bad Tooth Summer Camp, ένα πενθήμερο μουσικό φεστιβάλ στο Τριεθνές στη Σκαλοπούλα της Δωδώνης στην Ήπειρο. Παρακάτω, παρατίθενται όλες οι βασικές πληροφορίες για την εκδήλώση, όπως δημοσιεύθηκαν από τη διοργάνωση στην εκδήλωση της διοργάνωσης στο Facebook:

Αυτό το καλοκαίρι παίρνουμε τα βουνά και οργανώνουμε το πρώτο μας summer camp! 17 με 21 Αυγούστου ανεβαίνουμε στους φίλους μας στη Δωδώνη για 5 μέρες γεμάτες μουσική, κατασκήνωση, αθλοπαιδιές και λιιίγο αλκοόλ. Τη μουσική αναλαμβάνουν αγαπημένες μας μπάντες (Στράφι, Πεθαίνουν Στο Τέλος, Mazoha, Liptards, My Turn, 10 to Go, Gramm Eleven, Turbocharger, Killgrave, Priorities, Nerrves, ΩχΤοΜηδέν) και DJs.

Σημεία προπώλησης
• BAD TOOTH
• Punk rock bar thessaloniki bate skylee
Ηλεκτρονική προπώληση

Λίγα λόγια για το χώρο:
Θα είναι διαθέσιμος για καμπινγκ από τις 17 Αυγούστου το πρωί έως το μεσημέρι στις 22 Αυγούστου.
Η πρόσβαση είναι εύκολη, 2 χλμ από την έξοδο της Εγνατίας οδού.
Πρόκειται για δασική περιοχή οπότε σας ζητάμε να είστε προσεκτικοι με τα σκουπίδια σας (ιδιαιτέρως με τα αποτσίγαρα).
Απαγορεύονται φωτιές και bbq.
Υπάρχει άπλετος χώρος για να στήσετε τη σκηνή σας, μα αν θέλετε σκιά, καλό θα ήταν να βιαστειτε να αγοράσετε το εισιτήριο για το κάμπινγκ γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 
Το εισιτήριο για το κάμπινγκ αφορά τις σκηνές και όχι τα άτομα.
Στο χώρο θα υπάρχει κυλικείο ανοιχτό από το πρωί ως το βράδυ με καφεδες-πρωινό-μπίρες-ποτά-κοκτέιλ-καλαμάκια-παραδοσιακές πίτες και άλλα πολλά! Ακόμα δουλεύουμε το μενού και θα σας ενημερώσουμε. Σίγουρα δεν θα μείνουμε νηστικοί! 
Αν και ξέρουμε ότι πολλοί θα χρησιμοποιήσετε το δάσος, στον χώρο θα υπάρχουν αρκετα WC και δύο ντουζιέρες με πεντακάθαρο παγωμένο νερό βουνού.

Την προσοχή σας παρακαλώ!

Όσοι δεν έχετε μεταφορικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ΚΤΕΛ Αθηνών με προορισμό τα Ιωάννινα (δρομολόγια: https://eticket.ktelioannina.gr/#!/dashboard/overview/routes ) και από Θεσσαλονίκη (δρομολόγια: https://eticket.ktelioannina.gr/#!/dashboard/overview/routes ).Από τα ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα υπάρχουν δρομολόγια προς το χώρο του φεστιβάλ (13:00 & 17:00) για τα οποία μπορείτε να κάνετε κράτηση θέσης στέλνοντας μας μήνυμα.
Ραντεβού στο βουνό!

  • SHARE
  • TWEET