Νέο video από τους Arcadian Child

Για το τραγούδι "The March" από τον πρόσφατο δίσκο τους "Superfonica"

18/02/2019 @ 10:38

Σχεδόν τρεις μήνες την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους "Superfonica", οι Arcadian Child παρουσιάζουν το videoclip για το "The March"

Το βίντεο έχει επιμεληθεί ο Iam Nothe που με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική του αισθητική δίνει πνοή στο "The March". Με σήμα κατατεθέν πλέον της μπάντας τα ψυχεδελικά aesthetics, τα αφαιρετικά τοπία και την κραυγή αντίδρασης, το βίντεο αφουγκράζεται τον πόνο που βρίθει το "The March" οδηγώντας τελικά στην κάθαρση. 

Μπορείτε να δείτε το video εδώ.

Iam Nothe Facebook page

Arcadian Child - Superfonica

Βιογραφικό

Ψυχεδελικοί, ωμοί και μεθυστικοί, οι Arcadian Child δημιουργούν ενα ηλεκτρισμένο αμάλγαμα rock, έντασης και κάθαρσης ξεκινώντας απο τις ανατολίτικες ρίζες και καταλήγωντας στις παρυφές του δυτικού psych. Σκοτεινοί, ντύνουν την μουσική τους της με στίχους που ταλαντεύονται μεταξύ ειρωνίας, αυτοκριτικής και περισυλλογής. Το ντεμπούτο τους "Afterglow", κυκλοφόρησε στις 29 Οκτωβρίου 2017 ενθουσιάζοντας κριτικούς αλλά και το συνεχώς αναπτυσσόμενο νεοψυχεδελικό κοινό. Στις 23 Νοεμβρίου κυκλοφόρησαν τον δεύτερο τους δίσκο με τίτλο "Superfonica" μέσω της Ripple και της Rogue Wave Records, ο οποίος έλαβε διθυραμβικές κριτικές, ενώ συμπεριλήφθηκε σε πολλές λίστες με τα καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Η μπάντα

Panagiotis I.G - φωνητικά, κιθάρες
Stathis Hadjicharalambous - κιθάρες
Andreas Kerveros - μπάσο, φωνητικά
Christos Dimou - τύμπανα

Επικοινωνία

Bandcamp
Facebook
Youtube
Spotify

Δελτίο Τϋπου

  • SHARE
  • TWEET