Νέος δίσκος από την Anneke van Giersbergen

Πρόκειται για έναν από τους πιο προσωπικούς δίσκους της μουσικού

16/11/2020 @ 14:57

H σπουδαία Ολλανδή καλλιτέχνιδα, Anneke van Giersbergen, αποκάλυψε την άφιξη του νέου της προσωπικού δίσκου.

Το "The Darkest Skies Are The Brightest", θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου μέσω της Inside Out, και θα είναι συνολικά ο δίσκος υπ' αριθμόν 23 στον οποίο θα συμμετέχει η μουσικός, και συγκεκριμένα ο τρίτος προσωπικός της.

Υπενθυμίζουμε πως στο πρόσφατο παρελθόν η Anneke είχε ανακοινώσει πως βάζει στον «πάγο» τους Vuur, ξεκινώντας τις ηχογράφησεις ενός προσωπικού άλμπουμ.

Ο τίτλος του δίσκου, όπως εξηγεί η επίσημη ανακοίνωση, αναφέρεται στην ιδέα πως όταν κάποιος αντιμετωπίζει μεγάλες προσωπικές προκλήσεις, ωθείται σητν αναζήτηση απαντήσεων στα μεγαλύτερα υπαρξιακά ερωτήματα.

Πέραν της προαναφερθείσας κατάστασης με τους Vuur, η Anneke αποκάλυψε πως τα προβλήματα στον γάμο της και το πως την επηρέασαν συναισθηματικά, αποτέλεσαν επίσης κινητήριο δύναμη κατά την σύνθεση του δίσκου:

«Αμέσως αντιλήφθηκα πως έπρεπε να γράψω μουσική σχετικά με την επανόρθωση της προσωπικής μου ζωής. Αυτή η δημιουργική διαδικασία θα ήταν πολύ πιο προσωπική από ότι ένας δίσκος με τους Vuur. Επίσης, θα απαιτούσε μοναξιά».

Η μουσικός, αφού κατέφυγε σε ένα μικρό σπίτι σε ένα δάσος λίγο έξω από το Eidhoven το 2018, ξεκίνησε την σύνθεση, μέχρι που το 2020 ζήτησε από τον φίλο της και παραγωγό Gijs Coolen να την βοηθήσει να ολοκληρώσει τον, κατά βάση ακουστικό, δίσκο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του διαδόχου του "Drive" (2013).

01. Agape
02. Hurricane
03. My Promise
04. I Saw A Car
05. The Soul Knows
06. The End
07. Keep It Simple
08. Lo And Behold
09. Losing You
10. Survive
11. Love You Like I Love You

  • SHARE
  • TWEET